ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα φώτα στο Πριγκιπάτο

Ολοκληρώνεται απόψε η οκτάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Μονακό υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι αναζητώντας νίκη με δύο γκολ διαφορά μετά το 5-3 του πρώτου αγώνα στο Έτιχαντ. Σφραγίζει το εισιτήριο η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τα τελευταία δύο εισιτήρια των προημιτελικών του Champions League βρίσκουν κάτοχο το βράδυ με τη Μονακό να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ατλέτικο Μαδρίτης να φιλοξενεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τα βλέμματα στρέφονται στο Πριγκιπάτο, όπου η Μονακό είναι ακόμα ζωντανή μετά το συγκλονιστικό 5-3 στο πρώτο ματς στο Έτιχαντ. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί, ωστόσο το καλοκουρδισμένο σύνολο του Ζαρντίμ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Μονεγάσκων είπε ότι θα επιλέξει ένα επιθετικό παιχνίδι, κάτι που περιμένει και από τη Μάντσεστερ Σίτι. Την ίδια στιγμή το ίδιο περιμένει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να σκοράρουν απόψε, αλλιώς θα κινδυνεύσουν να μείνουν εκτός.

Ο Γκλικ απουσιάζει για τη Μονακό καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Φαλκάο ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα, αλλά λογικά θα σφίξει τα δόντια και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Η Σίτι ταξίδεψε στο Πριγκιπάτο με πλήρη ουσιαστικά αποστολή για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο Βιθέντε Καλντερόν, η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να καθαρίσει και τυπικά την υπόθεση απέναντι στη Λεβερκούζεν μετά τη νίκη της με 4-2 μέσα στη Γερμανία. Ο Σιμεόνε ζήτησε από τους «Ροχιμπλάνκος» καλή εμφάνιση και νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα που δεν δίνει και πολλές ελπίδες στις «Ασπιρίνες». Κάτι που αναγνώρισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Ταϊφούν Κορκούτ.

Στα αγωνιστικά νέα, η Ατλέτικο έχει απουσίες καθώς τιμωρημένοι είναι οι Γκάμπι και Φιλίπε Λουίς, ενώ απουσιάζουν ακόμα και οι Τιάγκο, Φερνάντεθ και Γκαμεϊρό. Επίσης αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Τόρες και Σάβιτς. Με απουσίες ταξίδεψε στη Μαδρίτη και η Λεβερκούζεν που δεν έχει διαθέσιμους τους Μπέντερ, Τσαλχάνογλου, Χάβερτζ, Χένριτς, Κίσλινγκ, Τα και Τοπράκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X