ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά εν όψει Ολυμπιακού

Μάλλον θα είναι εκτός ο Κάνιας, όχι και ο Ενρίκε

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Και τώρα Ολυμπιακός! Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τη ρεβάνς με την Ξάνθη στο Κύπελλο και την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε, η οποία, ωστόσο, έφερε την πρόκριση και στέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής (05/03, 19:30) με τους «ερυθρόλευκους».

Χρόνος για ξεκούραση, αλλά και δοκιμές από τον Βλάνταν Ίβιτς δεν υπάρχει αρκετός. Όμως υπάρχουν κάποια ερωτηματικά σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Παναγιώτης Γλύκος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και στα πλάγια μπακ θα είναι οι Λέοβατς-Μάτος. Κλειδωμένη θέση στο κέντρο της άμυνας έχει ο Κρέσπο και ένας εκ των Βαρέλα-Μαλεζά θα είναι παρτενέρ του, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Τσίμιροτ και Σάκχοφ δύσκολα θα κουνηθούν από την ενδεκάδα, καθώς φαίνεται ότι ο Κάνιας θα είναι και πάλι εκτός.

Ο Κάμπος αναμένεται να είναι βασικός στο δεξί άκρο και λογικά ο Πέδρο Ενρίκε στο αριστερό. Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα, αλλά δύσκολα θα χάσει ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό ματς, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό για ένα τραύμα στο νύχι (το αποκόμισε στο ματς με τον Ηρακλή) και πιο πολύ προφυλάχθηκε την Πέμπτη και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Ξάνθη.

Η θέση του δεκαριού «παίζεται» ακόμη. Υποψήφιοι είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που πάντως δεν έχει πάει καλά στα δύσκολα ματς και κόντρα στον Ηρακλή έγινε αλλαγή στο 29ο λεπτό, αλλά και ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση