ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιτέλους αποφασίζουν (;) για τελικό Κυπέλλου

Πανθεσσαλικό ή Ελμπασάν τα φαβορί

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ένα σίριαλ που κατάντησε κακόγουστο αστείο και διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς φαίνεται πως τελειώνει σήμερα. Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (14:00) αναμένεται η οριστική απόφαση για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet στις 24 Μαΐου, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μην παίρνετε όμως και… όρκο, με όσα έχουμε δει φέτος, πως η όποια απόφαση παρθεί, θα εφαρμοστεί κιόλας.

Το Πανθεσσαλικό φέρεται να είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει τον αγώνα, παρότι υπάρχει δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΕΠΟ για τους χειρισμούς και τα όσα έχει δηλώσει ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, λέγεται πως ακόμη κι αν σήμερα ανακοινωθεί ως έδρα του τελικού ο Βόλος, μπορεί να υπάρχει μια λύση stand by για παν ενδεχόμενο.

Η δεύτερη επιλογή της ΕΠΟ φαίνεται πως είναι η «Ελμπασάν Αρένα» στην Αλβανία, που ανακατασκευάστηκε το 2014 και έχει χωρητικότητα 13.000 θεατών. Η ομοσπονδία έχει πάρει εγκρίσεις από τις τοπικές αρχές και για το Σοσνόβιετς της Πολωνίας αλλά και για γήπεδο στο Βουκουρέστι, αλλά δύσκολα θα επιλεγούν οι συγκεκριμένες λύσεις.

Όπως και να έχει, αλλά και με δεδομένο πως άλλη αναβολή η υπόθεση δεν παίρνει, σήμερα θα υπάρξει απόφαση για την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, αλλά και για τους όρους διεξαγωγής, με βασικό θέμα τις προσκλήσεις που θα πάρει κάθε ομάδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση