ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:55
 

Παναθηναϊκός: Θέλει «τζάμπα» Κατελάρη ή Ρομπέρζ

Δεν συναινούν Ομόνοια και Απόλλωνας

Newsroom 24sports

Τα ονόματα των Φάνου Κατελάρη και Βαλεντίν Ρομπέρζ συνεχίζουν να «παίζουν» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με το Νίκο Νταμπίζα να τους έχει στα υπόψη για την ενίσχυση του «τριφυλλιού».

Το πρόβλημα είναι πως η απόφαση του συλλόγου είναι να μην πληρωθούν λεφτά για αγορά παίκτη και έτσι ψάχνει φόρμουλα για να τους πάρει ως ελεύθερους.

Ομόνοια: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας

Το πρόβλημα είναι πως η απόφαση του συλλόγου είναι να μην πληρωθούν λεφτά για αγορά παίκτη και έτσι ψάχνει φόρμουλα για να τους πάρει ως ελεύθερους. Από πλευράς των ομάδων στις οποίες ανήκουν, Ομόνοια και Απόλλωνας, έχει διευκρινιστεί πως κάτι τέτοιο δεν είναι καν θέμα συζήτησης.

Απόλλων: Επιστρέφει η Κλουζ για Ρομπέρζ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην Ελλάδα, ο Κατελάρης διεμήνυσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως εκεί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Μάλιστα γίνεται λόγος για συνάντηση του παίκτη με τους «πράσινους» της Λευκωσίας στην οποία θα επαναλάβει τη θέλησή του. Πληροφορίες που επαναλαμβάνουμε δεν επιβεβαιώνονται από Κύπρο.

Στην περίπτωση του Ρομπέρζ, ισχύει πως ο παίκτης είναι εκτός Απόλλωνα και πήρε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου όμως είναι κάθετοι πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η εταιρεία. Τον παίκτη αξιολογεί θετικά, όπως λένε στην Ελλάδα και ο Γιώργος Δώνης που τον είχε αντίπαλο στα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων κατά την εδώ παρουσία του. Γίνεται λόγος για ποσό 200.000 που αξιώνουν οι «κυανόλευκοι» αλλά οι 20 φορές πρωταθλητές Ελλάδας αδυνατούν να το πληρώσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ελπίζουν να καταφέρει να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, κάτι που ξεκαθαρίζουν από τον Απόλλωνα πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει για παίκτη με τρία χρόνια κλειστό συμβόλαιο χωρίς ρήτρα.

Να αναφέρουμε πως η μια περίπτωση δε συνδέεται με την άλλη καθώς ο Νταμπίζας υπολογίζει τον Κατελάρη ως εξάρι και ο Δώνης τον Ρομπέρζ για στόπερ. Άρα θεωρητικά θα ήθελαν και τους δυο. Από τη θεωρία στην πράξη η απόσταση είναι χαώδης όμως, ειδικά αν δεν έχεις να πληρώσεις…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Επιπλέον 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους

«https://www.alphanews.live/cyprus/giannakis-spetsiotis-o-anthropos-poy-diekdikei-gia-toys-hamilosyntaxioyhoys ...»
Αντωνης Φωτεινος  |  08:34

Η τραγωδία στην Τουρκία, η αλληλεγγύη της Ελλάδας και ίσως μια ευκαιρία

«Ούτε πρόκειται να εκτίμησει ο τάγιπ .... Πάντως και δεν ξέρετε πως μιλά για τον δυτικό πολιτισμό ... ...»
Ούτε ένα στο εκατομμυρίο  |  17:41

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X