ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠΑΟΚ: Συλλέγει στοιχεία εναντίον του Ολυμπιακού

Σκέψεις καταγγελίας του Ολυμπιακού για σχέσεις πολυϊδιοκτησίας με δύο ομάδες

Newsroom 24sports

Στην αντεπίθεση περνά ο ΠΑΟΚ μετά την οριστική ποινή της αφαίρεσης επτά βαθμών, που ενέκρινε και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δεχόμενη την εισήγηση της ΕΕΑ.

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τονίζουν ότι «ομάδα ειδικών συλλέγει στοιχεία και εξετάζει το ενδεχόμενο αν μπορεί να δέσει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ της Supe League 1.

Σε περίπτωση που βρεθούν στοιχεία που να αποδεικνύουν την συγκεκριμένα παράβαση, τότε θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στον Ιβάν Σαββίδη και αυτός θα αποφασίσει αν θα καταγγελθεί ή όχι το θέμα στην ΕΕΑ.

Στον ΠΑΟΚ προσανατολίζονται να παίξουν φουλ επίθεση, παρότι ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους σαφή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός ασκεί επιρροή σε δύο ΠΑΕ. Για τον λόγο αυτά τα στελέχη των πρωταθλητών είναι προσεκτικά και τονίζουν ότι βρίσκονται στη διαδικασία συλλογής στοιχείων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η μετριοπαθής στάση που κρατούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα περισσότερα θέματα που αφορούσαν τις δικαστικές υποθέσεις ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης ακόμα περισσότερο του νομικού τμήματος προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις που έρχονται κατά του Ολυμπιακού.

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να κυνηγήσουν την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου υπήρχαν καταγγελίες των παικτών για διάφορα… περίεργα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση