ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνέχεια στα σενάρια για Ολυμπιακό και Κύπρο

Η τοποθέτηση του ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM Ελλάδας, Κώστα Νικολακόπουλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εν αναμονή των αποφάσεων του Δ.Σ. του Ολυμπιακού που συνεδριάζει, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδας πληροφορίες του ότι οι Πειραιώτες αναμένεται να συνεχίζουν τις μάχες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και θα αντιδράσουν δυναμικά, προσπαθώντας να προστατεύσουν την ομάδα τους.

«Είναι γνωστό ότι υπήρξε πρόταση αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Τα μηνύματα που παίρνει η ΠΑΕ, τόσο από τον κόσμο της όσο και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της. Αφενός μεν για να φτιάξει την καλή ομάδα που φαίνεται ότι μπορεί να δημιουργήσει με βάση το ρόστερ που έχει και τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζεται να γίνουν. Αφετέρου δε για να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις με αποδόσεις όπως αυτή στη Λεωφόρο την Κυριακή. Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει αρχικά σε μηνύσεις εναντίον φορέων και αξιωματούχων γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το σενάριο μετακόμισης του Ολυμπιακού στην Κύπρο: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός μπορεί να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Κύπρου, από τη νέα σεζόν. Είναι νομίζω μια καλή ιδέα. Θα πηγαίνει 20 φορές στην Κύπρο. Και μην ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός θα παίρνει τους βαθμούς του κυπριακού ποδοσφαίρου που είναι πάνω από το ελληνικό στην κατάταξη της UEFA», σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση