ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θα είναι αλλιώς...

Το θετικό αποτέλεσμα θέλει η ΑΕΛ στον σημερινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν ξεκάθαρος στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη. «Απομένουν 13 παιχνίδι», εννοώντας φυσικά πως η ΑΕΛ θα φθάσει στην τελικό του κυπέλλου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει σήμερα η ομάδα του να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ.

Ένα στάδιο αφιλόξενο μέχρι στιγμής για την ΑΕΛ, καθώς στις 3 φορές που αγωνίστηκε στη φετινή χρονιά στο ΓΣΠ η ΑΕΛ, δέχθηκε ισάριθμες ήττες. Έχασε δυο φορές από τον ΑΠΟΕΛ με 2-0 και 3-0, ενώ έχασε και από την Ομόνοια με 4-1. Φυσικά τα παιχνίδια αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αλλιώς ήταν τα δεδομένα της ΑΕΛ τότε, αλλιώς σήμερα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στην ΑΕΛ, και έτσι θέλει να συνεχίσει. Σίγουρα οι «λέοντες» δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την συνολική εμφάνιση της ομάδας, όμως η επιστροφή στις νίκες μετά από 2 μήνες είναι σημαντική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για την ενδεκάδα. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Ρομό θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα βρεθούν οι Φορτούνα, Μιτρέα, Κυριάκου και Αϊρόσα. Στη μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ο Σοάρες ενώ οι δυο άλλες θέσεις στο χώρο του κέντρου, έχουν τέσσερις διεκδικητές, τους Πίτι, Νικολάου, Λαφράνς και Σαβανέ. Τέλος Γεωργιάδης και Μέσκα θα βρεθούν στα φτερά με τον Σάσι να είναι στην κορυφή.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση