ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Είχε πει ότι μένει ο Μιχαηλίδης

Προεκλογικά δήλωνε πως θα συνδυάσει Βουλή και πάγκο

Tου Μικαέλο Παπαδάκη

Τη θέλησή του να παραμείνει στον πάγκο του Απόλλωνα ακόμα και αν εξασφαλίσει θέση στη Βουλή, είχε εκφράσει πολλές φορές προεκλογικά ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Αυτό δεν μπορεί να είναι δεσμευτικό για το τι θα συμβεί τώρα που εξελέγη, καθώς το πρόγραμμα ενός βουλευτή είναι βαρυφορτωμένο, μέχρι αργά το μεσημέρι. Πάντως δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ του βουλευτή και του προπονητή ποδοσφαίρου. Εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη τοποθέτηση του βουλευτή, πλέον, Λεμεσού.

Η επιτυχία του κ. Μιχαηλίδης στη Λεμεσό ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς όχι μόνο μπήκε στη Βουλή, αλλά ήταν τρίτος και δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης (ο Αρχηγός του Κόμματος δεν χρειαζόταν σταυρό) με 9.872 ψήφους, πίσω μόνο από τον δημοσιογράφο Ευθύμιο Δίπλαρο.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός σημείωσε άνοδο 4.62%, τη μεγαλύτερη από κάθε άλλη επαρχία, επιτυχία στην οποία έβαλε το χέρι του ο Λεμεσιανός κόουτς, που τυγχάνει ευρείας αποδοχής στην επαρχία.

Εκτός Βουλής έμεινε ο παράγοντας των κυανόλευκων, Νίκος Σύκας.

Τη Δευτέρα (23/05) λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προσεχή Γενική Συνέλευση. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν κάποιους να ενδιαφέρονται, ωστόσο, το τοπίο παραμένει θολό.

www.kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση