ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ιστορία των 50 χρόνων Κυπέλλου Coca-Cola σε αριθμούς

H Α/φοί Λανίτης παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία από την ιστορία των 50 χρόνων Κυπέλλου Coca-Cola

Η Coca-Cola, στο πλαίσιο της επετείου των 50 χρόνων Κυπέλλου Coca-Cola, παρουσιάζει για πρώτη φορά ενδιαφέροντα δεδομένα και στατιστικά στοιχεία από την ιστορία του Κυπέλλου σε μια σειρά από ενημερωτικά infographics.

Σε συνεργασία με ειδικό ερευνητή, η Coca-Cola αξιοποίησε το πλούσιο αρχείο των 50 χρόνων, υπολόγισε και ταξινόμησε μοναδικά ευρήματα από την ιστορία των αγώνων και τα μετέτρεψε σε infographic. Τα infographic είναι μια σύγχρονη μορφή απεικόνισης συμπυκνωμένης πληροφορίας με τη χρήση εικόνων

Στα infographic οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα δουν ποιες ομάδες έχουν κατακτήσει τα περισσότερα Κύπελλα Coca-Cola, ποιο είναι το γρηγορότερο γκολ, ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς, ποιοι αρχηγοί σήκωσαν τα περισσότερα Κύπελλα, ποιοι τελικοί κρίθηκαν στα πέναλτυ ή την παράταση, ποιες πόλεις έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις, ποια είναι τα σπάνια και τα πιο συχνά σκορ και πολλά περισσότερα.

Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοι Λανίτη αρχίζει το 1962. Από τις 24 Νοεμβρίου του 1992 μετονομάστηκε σε Κύπελλο Coca-Cola. Η στήριξη της A/φοι Λανίτη στο κυπριακό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στο χώρο του ποδοσφαίρου όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και την Ευρώπη.


www.kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση