ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Φώναξαν «παρών»

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν φανέλα βασικού στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της εθνικής.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν φανέλα βασικού στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της εθνικής Κύπρου με την Λετονία, δηλώνοντας έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ. Βίνσεντ Λαμπάν, Νέστορας Μυτίδης, αλλά και ο Ηλίας Χαραλάμπους που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ήταν στις αρχικές επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου, ενώ πολύ πιθανόν οι τρεις να γίνονταν... τέσσερις αν ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ήταν υγιής.

Τη δεδομένη στιγμή μόνο ο Λαμπάν έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού στην ομάδα της Λάρνακας, ωστόσο τα μηνύματα από τους άλλους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές ήταν θετικά. Αναμφίβολα στην τελευταία οκτάδα αγώνων που θα κρίνει από τη μια το αν η ΑΕΚ θα φτάσει στον τίτλο και από την άλλη αν θα εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όλοι αναμένεται να κληθούν να βοηθήσουν.

Ευχή του Ισπανικού τεχνικού της ΑΕΚ σε πρώτη φάση, είναι η ομαλή επιστροφή των διεθνών στη βάση τους, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον καθοριστικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Εκεί όπου οποιονδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα ψαλιδίσει σημαντικά τις πιθανότητες για κατάληψη της πρωτιάς.

Κυριάκος Τοφή

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X