ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AEK: Το βάρος σε Τολεμές

Ο Γάλλος επιθετικός ξέρει τη συνταγή του γκολ σε ντέρμπι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η απουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι αναγκάζει τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να ανακατέψει την τράπουλα και να βρει αντικαταστάτη, ωστόσο ένα είναι το δεδομένο.

Θέση στην γραμμή κρούσης έχει εξασφαλισμένη ο Φλοριάν Τολεμές, ο οποίος θα αποτελέσει τον στόχο των ακραίων επιθετικών και όχι μόνο της ΑΕΚ, ώστε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία στο Σαββατιάτικο ντέρμπι.

Ο Γάλλος επιθετικός γνωρίζει τη συνταγή του πως να σκοράρει κανείς σε ντέρμπι μιας και έχει σημαδέψει σωστά στους αγώνες με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Απόλλωνα.

Μάλιστα απέναντι στον προσεχή αντίπαλο, πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΚ και με λίγη προσοχή στα μετόπισθεν, θα συγκέντρωνε για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο υψηλόσωμος επιθετικός των «κιτρινοπράσινων» κλήθηκε τον Ιανουάριο να δώσει τις λύσεις που έλειψαν μετά το ντεφορμάρισμα του Άντρε Άλβες και τουλάχιστον στα ντέρμπι δήλωσε παρών.

Κάτι τέτοιο θα κληθεί να κάνει και το ερχόμενο Σάββατο, στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση