ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Η ευκαιρία του Ιδιακέθ

Με νίκη θα στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ιστορικό διπλό της ΑΕΚ μέσα στη Μόσχα στις 4 Αυγούστου 2016 απέναντι στην Σπαρτάκ, ανέβασε κατά πολύ τον Ιμανόλ Ιδιακέθ στην υπόλειψη των φίλων της ομάδας. Το νικηφόρο σερί των οκτώ αγώνων, αλλά και το αήττητο σερί των δέκα αγώνων, έδειξε ότι ο Ισπανός τεχνικός θα καταστούσε τον προκάτοχό του απλά μια ευχάριστη ανάμνηση, με τους «κιτρινοπράσινους» να καταθέτουν διαπιστευτήρια πρωταθλητισμού.

Στην πορεία όμως λίγο οι τραυματισμοί, λίγο οι εμμονές που λίγο έως πολύ, κάθε προπονητής έχει, άλλαξαν την εικόνα που έβγαλε ο τεχνικός της ΑΕΚ και ιδιαίτερα τα τελευταία αποτελέσματα, έφεραν την αμφισβήτηση. Αν και στην τελευταία οκτάδα αγώνων διακυβεύονται πολλά όπως ο τίτλος και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ήδη ο Χάβι Ρόκα ρίχνει ματιές στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, έχοντας τον συμπατριώτη του τεχνικό στα πλάνα του. Βέβαια στα μάτια του κόσμου, κριτήριο αποτελεί ο πήχης ο οποίος έχει τεθεί ψηλά φέτος από επίσημα χείλη και έτσι ο Σαββατιάτικος αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ, αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Με νίκη ο Ιμανόλ Ιδιακέθ και οι ποδοσφαιριστές του θα στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΑΕΚ είναι παρούσα στην διεκδίκηση του τίτλου. Σε αντίθετη περίπτωση, τα ερωτηματικά θα είναι περισσότερα από τα... θαυμαστικά!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση