ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Βόλος και άλλες δυο για Μάμα

Σειρήνες από εξωτερικό για τον 22χρονο μέσο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες το όνομα του Ραφαήλ Μάμα μιας και δημοσιεύματα θέλουν τον Βόλο να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports την περίπτωση του 22χρονου μέσου έχουν σε περίοπτη θέση άλλες δυο ομάδες του εξωτερικό.

Οι δυο ομάδες ήδη έχουν προχωρήσει στις προκαταρτικές επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ στο επόμενο διάστημα πιθανόν αυτές να εντατικοποιηθούν.

Την ίδια ώρα, σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής ή όχι θα διαδραματίσει η στάση της ΑΕΚ, μιας και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2025. Η ομάδα της Λάρνακας δεν προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, ενώ φέρεται να αξιώνει ένα σημαντικό (εξαψήφιο) ποσό ώστε να πει το ναι, μιας και ο Μάμας αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο με προοπτικές.

Απ’ την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να βρίσκεται σε ομάδα που να έχει ενεργό ρόλο και να αγωνίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τη φετινή χρονιά. Επί αυτού έχει συζητήσει τις σκέψεις του με τη διοίκηση της ομάδας, στην οποία διαμήνυσε πως μια ευκαιρία στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε ομάδα που θα αγωνίζεται ασφαλώς τον ενδιαφέρει.

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος, με όλα τα σενάρια για το μέλλον του Ραφαήλ Μάμα να είναι ανοικτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση