ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AEK: Δύο κρούσματα ποδοσφαιριστών... δεν ισχύουν!

Έγινε λάθος διάγνωση από το Χημείο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απρόσμενη εξέλιξη στην ΑΕΚ, η οποία ενημέρωσε πως τα δύο κρούσματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (03/01) δεν ισχύουν, καθώς έγινε λάθος διάγνωση από το Χημείο που διενήργησε τα τεστ εργαστηριακής εξέτασης PCR του ιού Covid-19.

Αναλυτικά:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι τα δύο κρούσματα ποδοσφαιριστών που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα (03/01) ΔΕΝ ισχύουν, καθώς έγινε λάθος διάγνωση από το Χημείο που διενήργησε τα τεστ εργαστηριακής εξέτασης PCR του ιού Covid-19. 

Μετά από επαναληπτικές εργαστηριακες εξετάσεις του ιού Covid-19 των δύο ποδοσφαιριστών σε άλλα  Ιδιωτικά Χημεία τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ενημερώσαμε άμεσα το Υπουργείο Υγείας, το οποίο μας παρέπεμψε σε νέες εργαστηριακές εξετάσεις του ιού Covid-19, μερίμνη του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με τα αποτέλεσματα να είναι και πάλι αρνητικά.   

Ως εκ τούτου το Υπουργείο Υγείας αποδέσμευσε σήμερα τους δύο ποδοσφαιριστές από τον περιορισμό, έχει ενημερωθεί η ΚΟΠ και επιστρέφουν άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση