ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Γλυκοκοιτάζει Κορέια και όχι μόνο...

Μάτια και στην εγχώρια αγορά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την επόμενη χρονιά ξεκίνησαν να βλέπουν στην ΑΕΚ, με τον Τσάβι Ρόκα να το έχει ρίξει στην εξεύρεση ενός ικανότατου προπονητή, τις ανανεώσεις αλλά και τις μεταγραφές που θα κάνει με σκοπό να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει. Επί αυτού πέραν από τον Ένζο Καμπρέρα τον οποίο καλοβλέπει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, έχει στο μπλοκάκι του και τον Άντερσον Κορέια, ο οποίος υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποχωρήσει από την Ανόρθωση, μιας και έχει στείλει επιστολή με την οποία ζητά τα δεδουλευμένα του. 

Ο Τσάβι Ρόκα τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Κυπριοποιημένο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ και θέλει να τον ντύσει στα κιτρινοπράσινα, όμως δεν παίζει μόνος του, καθώς και ο Άρης ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωση του.

Ταυτόχρονα ο Ρόκα πέραν από την ισπανική αγορά που έχει ιδιαίτερη προτίμηση, αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να προσπαθήσει τουλάχιστον, να πάρει παίκτες και από την εγχώρια αγορά, οι οποίοι ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν και μπορούν να προσφέρουν στην ΑΕΚ. Για αυτό και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τους Καμπρέρα και Κορέια, ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι οι μόνοι που ενδιαφέρουν τον Τσάβι Ρόκα και την ομάδα της Λάρνακας. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση