ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Πού ποντάρει για να ανατραπεί η απόφαση του Βρυωνίδη

Πιστεύουν πως έχουν δυνατό... χαρτί ενόψει Εφετείου οι κιτρινοπράσινοι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως έχουν ισχυρό λόγο να ελπίζουν σε δικαίωσή τους με ανατροπή κατά της πρωτόδικης απόφασης του Αριστοτέλη Βρυωνίδη και αυτή έχει να κάνει με μία επιστολή της 8ης Ιανουαρίου στην ΚΟΠ, μέρα κατά την οποία διεξήχθη το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Στην εν λόγω επιστολή, τονίζεται πως «η αποδέσμευση των δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ (σ.σ. Ακοράν και Ροσάλες) έγινε από το Υπουργείο Υγείας κατευθείαν μετά από εργαστηριακό έλεγχο PCR που έγινε σε σημείο που υπέδειξε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου».

Όπως επίσης σημειώνεται, με βάση τα στοιχεία που έχουν σταλεί οι ποδοσφαιριστές έκαναν άλλες δύο εργαστηριακές εξετάσεις PCR σε ιδιωτικά χημειά, με αποτέλεσμα αρνητικό και στα δύο τεστ. «Η ομοσπονδία υποχρεούται να σεβαστεί τις διαδικασίες του Υπουργείου Υγείας και της μονάδας επιδημιολογικής επιτήρησης σε σχέση με τους δύο ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά στον μεταξύ σας αγώνα, θα πρέπει να τηρηθεί από όλους πιστά, το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας και να προσκομιστούν τα απαραίτητα τεστ για έλεγχο πριν την έναρξη του αγώνα», αναφέρεται καταληκτικά από τον τεχνικό διευθυντή της ΚΟΠ, Σάββα Κωνσταντίνου προς τον Απόλλωνα, το οποίο κοινοποιήθηκε τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον γενικό διευθυντή της ομοσπονδίας, Ανθούλλη Μυλωνά.

Σε αυτά λοιπόν, τα στοιχεία, αλλά και σε κάποια άλλα ποντάρει η διοίκηση και τον νομικό τμήμα της ομάδας της Λάρνακας για την ανατροπή της απόφασης από τον Αθλητικό Δικαστή και μέχρι αύριο νωρίς το βράδυ, μετά από μία διαδικασία που δεν αποκλείεται να είναι πολύωρη, οι κιτρινοπράσινοι θα είναι σε... αναμμένα κάρβουνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Ισραηλινός ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμη μια αναμέτρηση για την ομάδα του
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ