ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AEK: Τα πήρε «χοντρά» για Ολατούντζι

Οι Λαρνακείς πρόκειται να βάλουν στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Σλόβαν Λίμπερετς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βίκτορ Ολατούντζι όπως ενημέρωσε νωρίτερα (δες ΕΔΩ) η ΑΕΚ. Η τσέχικη ομάδα εξάσκησε το δικαίωμα αγοράς του Νιγηριανού επιθετικού, με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται αύριο.

Ο Ολατούντζι αγωνίστηκε με τα «μπλε» της Σλόβαν από το δεύτερο μισό της σεζόν και έπειτα και κατέγραψε 19 εμφανίσεις τις οποίες συνέδεσε με 8 γκολ.

Όπως είναι αντιληπτό, οι ανθρώποι της Τσέχικης ομάδας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Αφρικανό και έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα σεβαστό ποσό για να τον κάνουν δικό τους από την ομάδα της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «κιτρινοπράσινοι» θα βάλουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό ένα ποσό της τάξεως των 500.000, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα μεταπώλησης 20%. Επομένως, σε περίπτωση που ο 23χρονος πάρει μεταγραφή από τη Σλόβαν σε άλλη ομάδα, τότε η ΑΕΚ θα ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το γεγονός πως ο Αφρικανός βρίσκεται σε καλή ηλικία και έδειξε να έχει μέλλον στην Σλόβαν Λίμπερετς, «υποχρέωσε» ουσιαστικά τον σύλλογο να κάνει την υπέρβαση για το πρόσωπο του.

Από την άλλη, η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό από την πώληση του ποδοσφαιριστή και στο χέρι της είναι να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση