ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: «Σαφάρι» για τον αντί-Ρομπέρζ

Έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις για να καλύψουν το κενό του Γάλλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ από τον Απόλλωνα. Ο Γάλλος στόπερ μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην ομάδα λέει «αντίο» γεμάτος εμπειρίες, τρόπαια και επιτυχίες. Μέλημα των ανθρώπων της Λεμεσιανής ομάδας από εδώ και πέρα είναι να βρουν τον αντικαταστάτη του 35χρονου στόπερ.

Κακά τα ψέματα ο Ρομπέρζ αποτέλεσε «σημαία» για τους «κυανόλευκους» αλλά όσο δύσκολο και αν ακούγεται… στον Απόλλωνα καλούνται να γυρίσουν σελίδα. Το κεφάλαιο Ρομπέρζ έκλεισε μια και καλή και η προσοχή στρέφεται από εδώ και πέρα στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

Ήδη Μπογκντάν Αντόνε και Μάκης Παπαϊωάννου ξεκίνησαν το «σαφάρι» για τον «εκλεκτό» που θα έρθει να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της ομάδας. Οι δυο τους ψάχνουν ένα ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Γάλλου που θα έρθει στο «Κολόσσι» και με την εμπειρία του θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Από τη πρώτη στιγμή οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» γνώριζαν πως η ενίσχυση στα μετόπισθεν είναι επιβεβλημένη και ειδικότερα τώρα που ο Ρομπέρζ αποχαιρέτησε, κρίνεται αναγκαίο πως θα πρέπει να γίνει μια υπέρβαση έτσι ώστε να φέρουν κάτι ανάλογο στην ομάδα.

Στο παρών στάδιο φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει ορισμένοι μεταγραφικοί στόχοι, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Απόλλωνα θέλουν να κλείνουν με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν, αφού μέλημα του Μπογκντάν Αντόνε είναι να έχει την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση