ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αθ. Δικαστής: Εκδικάζει σήμερα για ΑΕΚ-Απόλλων

Ανακοινώνονται απόψε οι ποινές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι σημερινές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Απόψε μεταξύ άλλων θα ανακοινωθούν οι ποινές για τους Λουίς Όλτρα, Τσάβι Ρόκα και Αμρ Ουάρντα για τη συμπεριφορά τους στο ΑΕΚ-Απόλλων.

Ο διαιτητής του αγώνα, Ιωάννης Χριστοδούλου έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έσπρωξε τον Αντονε, ενώ στη συνέχεια έσπρωξε και τον 4ο διαιτητή, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει. Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος, ο Ισπανός χτύπησε τον 4ο διαιτητή με τον αγκώνα στην κοιλιακή χώρα και στο λαιμό με το χέρι.

Όσον αφορά τον προπονητή της ΑΕΚ, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα καταγγέλθηκε για φραστική επίθεση αλλά και γιατί έσπρωξε τον 4ο διαιτητή κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια.

Παράλληλα, ο διαιτητής του ντέρμπι προχώρησε σε καταγγελία για ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημα του από οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως υπάρχει καταγγελία από τον παρατηρητή του αγώνα κατά του Αμρ Ουάρντα για απρεπή χειρονομία προς τους οπαδούς της ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση