ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φράγκος για επεισόδια στο Α. Παπαδόπουλος: Να πάρει το σκύλο του βόλτα ήθελε... και τον έκαψαν

Το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι ο 20χρονος που τραυματίστηκε έξω από το «Παπ» είναι βαφτιστικός του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Ευριπίδης, ο βαφτιστικός μου, εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος, επειδή ένα τσούρμο δειλοί, μια ομάδα ανθρώπων των οποίων η ζωή δεν έχει νόημα, αποφάσισαν να συγκρουστούν μεταξύ τους κρυμμένοι πίσω από κουκούλες, αναφέρει σε ανάρτηση του το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ Λάρνακας Ιωσήφ Φράγκος για τα επεισόδια στο Αντώνη Παπαδόπουλος.

Ο 20χρονος φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του αφού, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ρίχθηκε μολότοφ προς το μέρος του. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση με τα επόμενα 24ωρα να θεωρούνται κρίσιμα.

Η ανάρτηση του

Έλαχε να ήταν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή για να γίνει ακόμα ένα θύμα της αλητείας που ως κοινωνία κουβαλούμε.

Ο Ευριπίδης, ο βαφτιστικός μου, εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος, επειδή ένα τσούρμο δειλοί, μια ομάδα ανθρώπων των οποίων η ζωή δεν έχει νόημα, αποφάσισαν να συγκρουστούν μεταξύ τους κρυμμένοι πίσω από κουκούλες.

Μικρά και ασήμαντα ανθρωπάκια που δεν έχουν τίποτε να επιδείξουν. Άθλια εκτρώματα της κοινωνίας.

Ο Ευριπίδης δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ίσως να μην πήγε ποτέ του σε γήπεδο. Τυγχάνει όμως το σπίτι του να γειτνιάζει με το Α.Παπαδόπουλος. Να πάρει τον σκύλο του βόλτα ήθελε, στην κατάσβεση μιας εστίας φωτιάς συμμετείχε και δυστυχώς τον έκαψαν.

Ένας λεβέντης καταδρομέας, ένα παιδί στα 20 του χρόνια, θα αναγκαστεί να δώσει μια μεγάλη και μακρά μάχη για να επανέλθει, επειδή έτσι ήθελαν τα υποκείμενα.

Το πρόβλημα δεν είναι θέμα αστυνόμευσης. Είναι θέμα παιδείας και πολιτισμού. Σε αυτά έχουμε πιάσει πάτο. Μια νεολαία χωρίς ιδανικά, χωρίς ιδεώδη, χωρίς στόχους, χωρίς προσανατολισμό.

Αυτή την νεολαία εκτρέφουμε. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.

Ευριπίδη μου, είσαι σκληρό καρύδι και θα επιστρέψεις δριμύτερος. Είμαι σίγουρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Η ομάδα του Όλτρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2022
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ