ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θέλει Άλτμαν η Χάποελ - Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ

Πρόσφερε 200 χιλιάδες η ομάδα του Ισραήλ, τα θέλω της ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Όμρι Άλτμαν είναι ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στο ρεπορτάζ της Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς η ισραηλίτικη ομάδα ενδιαφέρεται για να εντάξει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά πλέον έχει αλλάξει ιδιοκτήτη με την εταιρεία Mintzberg Group να βρίσκεται στην «εξουσία» και θέλει να πραγματοποιήσει δύο ηχηρές μεταγραφές που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο. Η μία όπως είπαμε είναι ο Όμρι Άλτμαν και έγιναν οι επαφές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή, την Χάποελ και την ΑΕΚ, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο Άλτμαν διατηρεί συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Μάιο του 2024 και για να αποχωρήσει από την ομάδα της Λάρνακας θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά στην κρούση που έκανε στην ΑΕΚ τις πρόσφερε 200 χιλιάδες για να κάνει δικό της τον Άλτμαν, όμως οι «κιτρινοπράσινοι» αξιώνουν το διπλάσιο ποσό που προσφέρει η ισραηλίτικη ομάδα και για την ώρα οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν εκεί.

Ο Όμρι Άλτμαν δεν είναι αρνητικός στο γεγονός να επιστρέψει στη χώρα του, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΚ, άλλωστε ο Ισραηλίτης μεσοεπιθετικός κρίνεται ως μίας αρκετά ποιοτική μονάδα στο ρόστερ των Λαρνακείς.

Επίσης είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Άλτμαν είναι στο Ισραήλ και δεν αποκλείεται να είχε επαφή με τη διοίκηση της Χάποελ, ενώ στην ΑΕΚ αναμένουν την πρόταση που θα τους ικανοποιήσει οικονομικά για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Μετά το σημαντικό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, έρχεται να προστεθεί και αυτό του σκοραρίσματος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ