
24sports.com.cy
Την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα δέχθηκε η ΑΕΛ, με το φιλικό κόντρα στη Νέφτσι Μπακού να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 2-2.
Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ (7') και έπειτα από σουτ του Φιλιώτη, ενώ δέχθηκαν την ισοφάριση απ' τον Σαμπού (17'), ο Σινγκ (50') έδωσε εκ νέου προβάδισμα, με τον Σαντάγιεφ (90') να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Κόκκινη είδε ο Γουίλερ, αλλά και ποδοσφαιριστής της Νέφτσι μετά από μια φάση όπου... άναψαν τα αίματα. Παρόλα αυτά οι δυο ομάδες συνέχισαν με έντεκα ποδοσφαιριστές.
Ο Πάολο Τραμετσάνι άρχισε το ματς με σχηματισμό 4-4-2, ωστόσο στην πορεία το άλλαξε σε 3-4-4. Ατομικές εμφανίσεις δεν θα σχολιάσουμε (θα ήταν άδικο), αλλά κρατάμε τα πολλά τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις από πλευράς παικτών του Ιταλού.