ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Για μια νέα αρχή

Θέλουν νίκη στο ντέρμπι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα δεδομένα στην ΑΕΛ είναι εκεί. Οι τρεις συνεχόμενες ήταν έφεραν τη ψυχολογία στο ναδίρ, και έβαλαν την ομάδα σε φουρτούνα. Μια φουρτούνα πως μέχρι στιγμής έφερε την αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου αλλά και την τεράστια κόντρα μεταξύ διοίκησης και φίλων της ομάδας.

Όλα αυτά όμως πρέπει να μπουν στην άκρη. Κάπου στο όλο σκηνικό υπάρχει το σημερινό ντέρμπι. Το κλασικό ντέρμπι της Λεμεσού. Η ΑΕΛ επιβάλλεται να κερδίσει το παιχνίδι. Μια νίκη επί το υ Απόλλωνα μπορεί να αλλάξει το βαρύ κλίμα στην ομάδα. Αρχικά θα φέρει στην ΑΕΛ του τρεις πολύτιμους βαθμούς, που τη δεδομένη στιγμή μετά από τις τρεις ήττες θα δώσουν βαθμολογική ανάσα. Παράλληλα η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών θα ανέβει. Θα πιστέψουν και πάλι στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους. Σίγουρα το ντέρμπι με τον Απόλλωνα δεν είναι το πιο εύκολο παιχνίδι, όμως στην ΑΕΛ δεν έχουν την πολυτέλεια να διαλέξουν παιχνίδια, εξάλλου σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια δυσκολία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Διονύσης Διονυσίου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τζούνιορ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Παράλληλα Μπλάνκο, Πίτι και Κυριάκου θα είναι στην αποστολή, όμως η συμμετοχή τους (ιδίως στην αρχική ενδεκάδα) είναι από δύσκολη εως αδύνατη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση