ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Καιρός για νίκη

Το αποψινό παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ ταξιδεύει σήμερα στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει το πρωτοπόρο -και αήττητο στην έδρα του- ΑΠΟΕΛ, έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο για να επιστρέψει στην 4η θέση και να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης.

Το αποψινό παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας όμως στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.  Η ΑΕΛ παραμένει χωρίς νίκη για πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Η τελευταία της νίκη καταγράφηκε τον περασμένο Φεβρουάριο κόντρα στην ΑΕΖ (0-3) και έκτοτε έχει απολογισμό τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Όσο αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας φαίνεται να υπάρχουν 2-3 ερωτηματικά. Ο Διονύσης Διονυσίου θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρόμο. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Φορτούνα, Μιτρέα, Κυριάκου και Αϊρόσα.

Ο Λαφράνς αναμένεται να διατηρηθεί στον άξονα. Δίπλα από το Γάλλο θα αγωνιστεί ο Μάριος Νικολάου. Μπροστά από τα αμυντικά χαφ θα αγωνιστεί ένας εκ των Σοάρες ή Σαβανέ. Στο αριστερό φτερό θα κινείται ο Μέσκα και στο δεξί ένας εκ των Σάσι ή Γεωργιάδη. Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα θα αποτελέσει την επιθετική αιχμή του δόρατος της ομάδας του Διονύση Διονυσίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση