ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Αβεβαιότητα στο διοικητικό

Πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κινητικότητα επικρατεί τα τελευταία 24ωρα, όσο αφορά το θέμα διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως είναι ήδη γνωστό, το Σωματείο απέστειλε επιστολή στον Ανδρέα Σοφοκλέους, για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αν θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν σε νέα βάση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή ο «Σόφο» αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει, τότε το Σωματείο θα αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αυτό ήταν το περιεχόμενο της επιστολής, και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του διοικητικού ηγέτη της εταιρείας. Είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα τον κόσμο της ομάδας, που ανησυχεί για την επόμενη μέρα.

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα, είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο, τόσο θα γίνονται και σενάρια. Από τη στιγμή που η σεζόν πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της, θα πρέπει οι δύο πλευρές να πάρουν μια οριστική απόφαση.

Είτε θα γίνει μια νέα συμφωνία διαχείρισης με πιο ευνοϊκούς όρους για το Σωματείο, είτε θα χωρίσουν μια και καλή οι δρόμοι με την εταιρεία και θα αναλάβει η διοίκηση Νίκου Χριστοδουλίδη την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από επενδυτή. Αν γίνει τελικά το δεύτερο σενάριο, τότε θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση.

Η κατάσταση επηρεάζει και το κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Όσο παραμένει η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα στους γαλαζοκίτρινους, είναι δεμένα τα χέρια των ιθυνόντων του προγραμματισμού και δεν μπορούν να αρχίσουν σιγά σιγά να… δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι. Περιμένουν και αυτοί να δουν τι θα γίνει τελικά για να γνωρίζουν πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση