ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ακολουθούν και άλλοι το μονοπάτι εξόδου

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος να αποχωρήσουν με το λιγότερο δυνατό κόστος για την ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εδώ και μερικές μέρες η ΑΕΛ προχώρησε σε ανακοίνωση ολοκλήρωσης συνεργασίας με έξι παίκτες. Θυμίζουμε επίσημα έχουν ολοκληρώσει τη συνεργασία τους με την ΑΕΛ οι Ολιβέιρα, Μπάστο, Μορέιρα, Μεντόζα, Μπεραχίνο και Τσούκα.

Εντούτοις, οι αποχωρήσεις δεν μένουν εδώ, από πλευράς ξένων και κοινοτικών παικτών. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως την πόρτα εξόδου από το αποδυτήριο της ΑΕΛ θα πάρουν οι Κα, Φιλίποβιτς και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Υπάρχουν ξένοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΛ και στη νέα αγωνιστική περίοδο, εντούτοις, είναι εκτός πλάνων και θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για λύση της συνεργασίας τους με τη Λεμεσιανή ομάδα. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος να αποχωρήσουν με το λιγότερο δυνατό κόστος για την ομάδα.

Μέχρι τώρα, Μορέιρα, Μεντόζα και Τσούκα, αποχώρησαν χωρίς να ζητήσουν αποζημίωση για το συμβόλαιο που είχαν και για του χρόνου. Συμφώνησαν να πάρουν μόνο τα δεδουλευμένα τους για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, και αυτό ασφαλώς ικανοποίησε τη διοίκηση της ομάδας.

Από τη στιγμή που και η φετινή σεζόν ήταν αποτυχημένη, είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων. Η πρόκληση για τον Παναγιώτη Γιάννου αλλά και για τον νέο προπονητή, είναι οι αλλαγές αυτές να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Να γίνουν σωστές επιλογές παικτών που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ΑΕΛ να επιστρέψει αρχικά στο πρώτο γκρουπ, από το οποίο απουσιάζει τα τελευταία χρόνια, και ακολούθως να διεκδικήσει και τίτλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση