ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ακόμα και τρεις εξτρέμ

Πολλά θα είναι τα νέα πρόσωπα στα άκρα της επίθεσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Έουλερ τράβηξε αρκετά για την ΑΕΛ, η οποία δεν είναι πλέον διατεθειμένη να περιμένει άλλο για την απάντηση του Βραζιλιάνου και, ένεκα και της διαφοράς ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό, ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Με την τροπή που πήρε το θέμα με τον Έουλερ, οι αλλαγές που θα γίνουν και στις θέσεις των εξτρέμ ενόψει της νέας σεζόν θα είναι ριζικές.

Η ΑΕΛ έχει ήδη ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανουέλ Τόρες, ενώ σύντομα θα γίνει το ίδιο και με τον Ρομάριο Μπαλντέ. Με τον Έουλερ να διαβαίνει κι αυτός την πόρτα της εξόδου, ο μοναδικός ακραίος επιθετικός που θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα από το υφιστάμενο ρόστερ θα είναι ο Άγγελος Ανδρέου.

Εξαιτίας των παραπάνω αποχωρήσεων, η ΑΕΛ δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση ακόμα και τριών ακραίων επιθετικών, οι οποίοι μαζί με τους Ανδρέου και Μακρή θα προσφέρουν στον Σίλας πλειάδα επιλογών στις θέσεις των εξτρέμ ενόψει της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση