ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Άμα έχεις ποιότητα…

Δυο ενέργειες αρκούν

Newsroom 24sports

Τα στάνταρ που μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα ματς, κερδισμένα ή χαμένα, δεν τα έπιασε στο Μακάρειο, όμως έστω και στη μέτρια έως και άσχημη βραδιά της το ζητούμενο το πήρε. Η ΑΕΛ χρειάστηκε επί της ουσίας δυο και μόνο στιγμές για να γείρει προς το μέρος της την πλάστιγγα, με ειδοποιό διαφορά την ποιότητα του Ντανίλο.

Ο Βραζιλιάνος, όπως κι η ομάδα του συνολικά, έχει να επιδείξει πολύ καλύτερες παρουσίες στο φετινό πρωτάθλημα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τη Δόξα ο Βραζιλιάνος ήταν, αν όχι άφαντος, σίγουρα λιγότερο κινητικός, κεφάτος κι απειλητικός σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν.

Μας το είχε φανερώσει από την αρχή, ωστόσο, ακόμα και στο μικρό σχετικά δείγμα που προηγήθηκε, ότι όπως μαρτυρούσε και το υποσχόμενο βιογραφικό του, είναι παίκτης κλάσης. Κι η ποιότητά του είναι τέτοια που, ακόμα κι αν σουλατσάρει στο γήπεδο χωρίς να κάνει κάτι ουσιώδες για 90 λεπτά και βάλε, δυο ενέργειές του μπορούν να σου το πάρουν το παιχνίδι.

Από τη μία ήταν η μπαλιά που έβγαλε στον Ριέρα (η κίνηση του οποίου στον κενό χώρο και ο τρόπος που τελειώνει τη φάση, αποφεύγοντας με ευκολία τον αντίπαλο κίπερ, αξίζει επίσης μνείας) και άφησε εκτεθειμένες όλες τις γραμμές του αντιπάλου, κι από την άλλη η κατά μέτωπο επέλασή του ανάμεσα σε τρεις και τέσσερις αντιπάλους και το άριστα στοχευμένο σουτ στη γωνία του Σισκόφσκι.

Δυο ενέργειες δικές του, μία ασίστ, ένα γκολ… Εξίσωση με σούμα τρεις βαθμούς, που διευρύνουν το απόλυτο της ΑΕΛ στα ματς που κατεβαίνει να παίξει ως φαβορί και τη στέλνουν με μομέντουμ σ’ ένα ακόμα ανάλογης φύσης παιχνίδι. Και απέναντι στο ταμπούρι του Ερμή, ανάλογες στιγμές ατομικής ποιότητας πολύ πιθανόν να αποδειχτούν ξανά καθοριστικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

Νίκη που θα την κρατήσει στο κόλπο του τίτλου θέλει απόψε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ
 |  ΑΕΛ