ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ανανέωση ή πώληση

Το καλοκαίρι του Βέλγου επιθετικού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Ράιαν Μαέ είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στην επικαιρότητα και όχι άδικα, καθώς έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν, την καλύτερη στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό αρχίζουν και πληθαίνουν, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού διάφοροι μάνατζερ-σκάουντερ βλέπουν την εξέλιξη του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Και από την στιγμή που υπάρχει ένας 23χρονός που έχει καταγράψει αυτούς τους αριθμούς είναι λογικό να ρωτήσουν για την πάρτη του.

Το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ λήγει το καλοκαίρι του 2022, οπόταν η ενδιαφερόμενη ομάδα θα πρέπει να πληρώσει καλά τους «γαλαζοκίτρινους» για να δώσουν την συγκατάθεση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Λεμεσού κοστολογεί στον Βέλγο επιθετικό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και έρθει πρόταση με αυτά τα λεφτά δεν θα έλεγε όχι.

Από την άλλη όμως, αν δεν πουληθεί στο μυαλό των «γαλαζοκίτρινων» είναι από τώρα η ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς θέλουν να τον έχουν δεσμευμένο για αρκετά χρόνια με την ομάδα, έτσι ώστε να έχουν το πάνω χέρι σε ενδεχόμενο πώλησης.

Και από την άλλη, θα διατηρήσουν στην ομάδα τους ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που μπορείς ακόμα να κτίσεις το μέλλον της ΑΕΛ πάνω του. Οπόταν, ανανέωση ή πώληση ταιριάζει απόλυτα αυτή την στιγμή στην περίπτωση του Ράιαν Μαέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση