ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Ανοιχτή πόρτα σε «Σόφο»

Το σωματείο δεν «μαυροπινάκισε» τον Σοφοκλέους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανοιχτή παραμένει η πόρτα για τον Ανδρέα Σοφοκλέους ως προς την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ από την εταιρεία. Μπορεί το πέρας της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης το σωματείο να ανακοίνωσε πως απ’ την 31/05 αναλαμβάνει τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας, ωστόσο σε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος του σωματείου τόνισε πως αν ο Ανδρέας Σοφοκλέους έρθει με πρόταση τότε θα την συζητήσουν (δες εδώ).

Συγκεκριμένα το σωματείο τη δεδομένη στιγμή αξιολογεί όλες του επιλογές. Βρίσκεται σε συζητήσεις με Κύπριο, Έλληνα και Γερμανό επενδυτή, ενώ συνάμα υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με εταιρείες – σπόνσορες ώστε να μαζέψει χρήματα για τη νέα σεζόν.

Απ’ τις επιλογές για την επόμενη μέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν απέκλεισε τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Αντίθετα όπως σημείωσε «αν έρθει με πρόταση ο κ. Σοφοκλέους θα τη συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε».

Επί της ουσίας τη δεδομένη στιγμή η επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ συνοδεύεται με ένα ερωτηματικό. Το σωματείο προετοιμάζεται για να αναλάβει εξ ολοκλήρου το ποδοσφαιρικό τμήμα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως το έργο είναι δύσκολο, ενώ την ίδια ώρα αξιολογεί όλες τις άλλες επιλογές που θα βρεθούν ενώπιον του. Το αν θα υπάρξει πρόταση απ’ τον Σοφοκλέους ή όχι θα διαφανεί όταν ο τελευταίος τοποθετηθεί επίσημα, κάτι που θα συμβεί μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 24 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση