ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Άρπαξε την ευκαιρία!

Κέρδος… τα «βλαστάρια» της ομάδας και ειδικότερα ο Άγγελος Ανδρέου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν κάτι μπορεί να θεωρηθεί κέρδος για την ΑΕΛ με τη συμμετοχή της στο Β’ γκρουπ πρωταθλήματος, είναι οι ευκαιρίες που δίνονται σε νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άγγελος Ανδρέου. Μόνο άγνωστος δεν είναι, αφού είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες και επί καιρό Παντελίδη στην ομάδα δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Φέτος κάπου… χάθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Όταν ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο Χρήστος Χαραλάμπους, μια από τις πρώτες του κινήσεις, ήταν να δώσει περισσότερο και πιο ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στον νεαρό.

Ο Ανδρέου πήρε την ευκαιρία που έψαχνε φέτος, και κάθε ματς βγάζει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη. Υπήρχαν παιχνίδια που ότι καλό έφτιαχνε επιθετικά η ΑΕΛ ήταν από τα δικά του πόδια. Δημιουργούσε φάσεις, έψαχνε το γκολ, όμως δεν κατάφερνε να βρει δίκτυα.

Κάτι που άλλαξε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Καρμιώτισσα. Ο Ανδρέου, μετά από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, ελευθερώθηκε, βρήκε το χώρο και με ένα πανέμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίκτυα του Σπόλιαριτς. Το πανηγύρισε και με το παραπάνω το γκολ του αφού το ήθελε πάρα πολύ.

Πλέον στόχος του είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά με στόχο να καθιερωθεί. Με τον τελικό να πλησιάζει, δεν αποκλείεται ο Ανδρέου, να πάρει μια από τις φανέλες… βασικού, αφού άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του, και δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση