ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Αυτό που είπε ο Μεντόγεβιτς

Η ανάλυση της ήττας με την Ομόνοια και το... σύνθημα του αρχηγού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από ένα ακόμη ντέρμπι. Παρά την προσπάθεια των παικτών του Τόνι Κόσκελα, η Ομόνοια ήταν καλύτερη, πιο ποιοτική και πιο αποτελεσματική και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Για ακόμη μια φορά, η Λεμεσιανή ομάδα προδόθηκε από την κακή αμυντική της λειτουργία. Μαρκαρίσματα με τα… μάτια, εύκολα λάθη και η έλλειψη καθαρού μυαλού, έφεραν την ομάδα να δέχεται τρία γκολ και να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Το πρόβλημα στην αμυντική γραμμή είναι κάτι που εντόπισε και ο Φινλανδός τεχνικός, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί.

Δεν είναι μόνο η άμυνα όμως το πρόβλημα στους γαλαζοκίτρινους, αφού δυσκολεύεται πολύ και στο γκολ, από την αρχή της χρονιάς. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε η ΑΕΛ θα πρέπει επειγόντως να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ομάδα για να δώσει τα… ρέστα της στο ντέρμπι κυπέλλου στις 24 Ιανουαρίου. Ρεαλιστικά, η διάκριση στο κύπελλο είναι ο μόνος στόχος που απέμεινε για την ΑΕΛ για να μην χαρακτηριστεί και η φετινή χρονιά αποτυχημένη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων, Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς, μέσα σε μερικές προτάσεις είπε τι θα πρέπει να γίνει στην ομάδα αναφέροντας: «Αρκετά με τις δικαιολογίες, είναι κρίμα γι’ αυτό τον κόσμο που μας ακολουθεί. Πρέπει να αλλάξουμε δραματικά τα πράγματα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα». Έδωσε το σύνθημα και θα πρέπει να το ακολουθήσουν όλοι στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Σε 20 μέρες η ΑΕΛ παίζει το ματς της χρονιάς απέναντι στον Απόλλωνα για το κύπελλο, και έχουν άπαντες υποχρέωση να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να έρθει η πρόκριση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση