ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

Έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια δίνει ο Χαραλάμπους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι μέρες για τον μεγάλο τελικό πλησιάζουν. Το ματς της χρονιάς για την ΑΕΛ έρχεται. Ένας τελικός που θα κρίνει αν η φετινή χρονιά θα κλείσει επιτυχημένα, μετά από αρκετές δυσκολίες και προβλήματα ή αποτυχημένα.

Όλα τα κομμάτια στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο κάνουν το δικό τους κομμάτι για να είναι η ομάδα πανέτοιμη από όλες τις απόψεις. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει μαζικό παρών και περιμένει πως και πως την έναρξη της προπώλησης, ενώ ο Χρήστος Χαραλάμπους από την πλευρά του δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, πέρα από την προετοιμασία και τη δουλειά που κάνει με τους παίκτες του, για να παρουσιαστούν αγωνιστικά έτοιμοι, «κατασκοπεύει» και την Ομόνοια. Το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε στο ΓΣΠ μαζί με τους συνεργάτες του και παρακολούθησε από κοντά το Ομόνοια – Απόλλων και… πήρε σημειώσεις. Δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη, γι’ αυτό και αναλύει τα πάντα που αφορούν τους πράσινους.

Πλεονεκτήματα, αδυναμίες, και οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο για να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα ώστε να κατακτήσει αυτή το τρόπαιο καταγράφηκαν στο μπλοκάκι του. Έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα, αν και βαθμολογικά το ματς ήταν αδιάφορο για την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή, τα οποία αναμένεται να τον βοηθήσουν ενόψει του μεγάλου ραντεβού της 24ης Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση