ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Επιλογές με μικρό ρίσκο

Σύντομα αναμένεται να προκύψουν ανακοινώσεις και για την απόκτηση παικτών από τη ξένη αγορά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις στην ΑΕΛ, με την απόκτηση των Ζαχαρίου και Μάμα, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Στόχος των γαλαζοκιτρίνων είναι μέσα από τις μεταγραφές να ενισχύσουν το κυπριακό στοιχείο, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Πέρα από τους δύο που ανακοινώθηκαν, σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Ευαγόρα Αντωνίου. Ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας παλαιότερα, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΖ και πιο πριν, σε Σέουτα Ισπανίας και Παναθηναϊκό Β’.

Ο Παναγιώτης Γιάννου, θέλοντας να μειώσει το περιθώριο να γίνουν λάθος επιλογές, προχώρησε στην επιλογή γνωστών και δοκιμασμένων λύσεων. Και οι δύο που αποκτήθηκαν, αλλά και οι υπόλοιποι που αναμένεται να ακολουθήσουν έχουν τα φόντα να προσφέρουν στην ΑΕΛ.

Από τη μια ο Ζαχαρίου ψάχνει το… restart στην καριέρα του μετά από μια δύσκολη χρονιά στην Ομόνοια, ενώ από την άλλη ο Μάμας, έχει ως στόχο να αποδείξει την αξία του και να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του σε σχέση με πέρσι όταν ήταν στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, σύντομα αναμένεται να προκύψουν ανακοινώσεις και για την απόκτηση παικτών από τη ξένη αγορά. Κόουλμαν και Γιάννου, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία όσο αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, και με την άφιξη του Ουαλού τεχνικού στην Κύπρο, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουμε και περισσότερες εξελίξεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση