ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Γυρίζει και πάλι σελίδα

Ολοταχώς στην επόμενη μέρα...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έληξε την Τετάρτη 17 Απριλίου, η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων στην ΑΕΛ. Μετά τις έντονες διεργασίες των τελευταίων ημερών, δηλώθηκε η υποψηφιότητα του συνδυασμού του Κώστα Κωνσταντίνου και ουσιαστικά στην εκλογική γενική συνέλευση που έρχεται θα επικυρωθεί ως το νέο Δ.Σ. του Σωματείου.

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα 18 άτομα που υπέβαλαν υποψηφιότητα και πλέον στην εκλογική γενική συνέλευση της 24ης Απριλίου, θα καταρτιστεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. και θα πιάσει και επίσημα… δουλειά.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να τρέξει το νέο Δ.Σ. με επικεφαλής τον Κώστα Κωνσταντίνου όσο αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μπάτζετ, για την τεχνική ηγεσία και ακολούθως να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες, το νέο Δ.Σ. του Σωματείου, θα πρέπει να δει ξανά και το θέμα με τη Γερμανική εταιρεία, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους, όμως έχουν την όρεξη να δουλέψουν με στόχο να βελτιώσουν την κατάσταση στην ομάδα. Παραλαμβάνουν μια ομάδα σε καλύτερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με πέρσι, αφού ξεπεράστηκαν αρκετά οικονομικά εμπόδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Κώστας Κωνσταντίνου έχει ήδη ενημερωθεί για όλα και μαζί με τους υπόλοιπους είναι αποφασισμένοι να βρουν τις λύσεις για να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΛ με τη νέα σεζόν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση