ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: H «τρύπα» του Σόφο, το αυτοκίνητο, το «Lucky Yellow» και οι ιστορικές εμφανίσεις

Τα σχέδια που ανακοίνωσε η ομάδα της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δημοσιογραφική Διάσκεψη παρέθεσε η Διοίκηση της ΑΕΛ με στόχο να παρουσιάσει δράσεις και ενέργειες οι οποίες ήταν προγραμματισμένες από την αρχή της σαιζόν και αποτελούν μέρος της στρατηγικής του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τμήματος Μάρκετινγκ.

Οι κινήσεις αυτές είναι μέρος των συνολικών ενεργειών για την αύξηση των εσόδων του Σωματείου και της οικονομικής ενίσχυσης, με στόχο να καλυφθεί ένα μικρό μέρος από τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει, και είναι εκτός του φετινού προϋπολογισμού.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του «ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium”.

Εισαγωγή – Πλουτής Αβραάμ – Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΑΕΛ

«Εκ μέρους του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβούλιου και του προσωπικού της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού σας καλωσορίζω στη σημερινή μας δημοσιογραφική διάσκεψη. Χαιρετίζω τους φίλους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης για τη παρουσία τους και τη διαχρονική υποστήριξη και συνεργασία τους. Χαιρετίζω και όλους τους φίλους της ΑΕΛ που μας παρακολουθούν διαδικτυακά και ραδιοφωνικά.

Μαζί μας εδώ σήμερα είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε λίγο θα τον ακούσουμε για τον δικό του χαιρετισμό. Δίπλα μου στο πάνελ, το μέλος του Δ.Σ και Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ κ.Ανδρέας Γεωργίου και η Λειτουργός του Τμήματος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων κ. Ραφάελα Στυλιανού.

Μαζί μας και Εκπρόσωποί από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ και ευχαριστούμε θερμά τον ΣΥΦΑΕΛ για τη διαχρονική υποστήριξη του προς το Σωματείου και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη και σημαντική αγωνιστική χρονιά. Χαιρετίζουμε και τη παρουσία του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για τη δική τους βοήθεια και στήριξη.

Είμαστε εδώ σήμερα για να εξαγγείλουμε δράσεις και ενέργειες, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες από την αρχή της σαιζόν και αποτελούν μέρος της στρατηγικής του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τμήματος Μάρκετινγκ.

Οι κινήσεις αυτές είναι μέρος των συνολικών ενεργειών για την αύξηση των εσόδων του Σωματείου και της οικονομικής ενίσχυσης, με στόχο να καλυφθεί ένα μικρό μέρος από τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει, και είναι εκτός του φετινού προϋπολογισμού.

Απευθυνόμαστε σήμερα στον κόσμο της ΑΕΛ για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους θέλουν και μπορούν να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια».

Χαιρετισμός κ. Νίκου Χριστοδουλίδη – Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΕΛ

«Συμπληρώνονται έξι μήνες από την μέρα που αναλάβαμε και τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Σωματείου μας. Έξι μήνες σκληρής καθημερινής δουλειάς και προσπάθειας. Γνωρίζετε πολύ καλά τις συνθήκες που αναλάβαμε και τον τρόπο που η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήρθε στο Σωματείο και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια.

Όταν δεν υπήρχε κανένας άλλος ενδιαφερόμενος και η προηγούμενη διαχείριση δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμα μας για επαφές και διαπραγματεύσεις, λάβαμε την λαϊκή εντολή από την Γενική Συνέλευση και το μεγάλο βάρος της ευθύνης. Από την πρώτη μέρα, οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι και είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο της ΑΕΛ.

Να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες, όπου θα υπάρχει οικονομική υγεία στο Σωματείο μας, για να μπορεί η όποια διοίκηση ή ο όποιος ενδιαφερόμενος να οδηγήσει την ΑΕΛ στην επόμενη μέρα. Η καθημερινή μας έννοια είναι η επιβίωση του Σωματείου μας, η μείωση των χρεών, η ομαλή και η επαγγελματική λειτουργία του του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση του κόσμου για τα αγωνιστικά αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να διαγράψει την δουλειά και το έργο που έγινε μέχρι στιγμής σε αυτούς τους έξι μήνες. Με τη σωστή και μεθοδική δουλειά θα έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα και θα βελτιωθεί και η αγωνιστική μας εικόνα. Δεν γίνονται θαύματα από την μία μέρα στην άλλη. Σε αυτούς τους έξι μήνες, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στον φετινό προϋπολογισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Βρήκαμε μπροστά μας μεγάλα συμβόλαια και μεγάλο προϋπολογισμό.

Με τη σκληρή και μεθοδική δουλειά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του έμπειρου προσωπικού που έχει η ομάδα μας, κάναμε αναπροσαρμογές στα συμβόλαια και μειώθηκαν κατά 700.000 ευρώ. Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το προσωπικό πληρώνονται, χωρίς πολλή καθυστέρηση. Πέραν της κάλυψης του προϋπολογισμού μέχρι στιγμής, έχουμε πληρώσει 850.000 ευρώ τα οποία ήταν ευθύνη της προηγούμενης διαχείρισης.

Έχουμε επενδύσει σε βελτιωτικά έργα και εγκαταστάσεις, πέραν των 200.000 ευρώ. Νέο κατάστημα στο στάδιο Αλφάμεγα, αναβάθμιση και ανακαίνιση των αποδυτήριων στο Άλφαμέγα, δημιουργία προθερμαντηρίου εδώ στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές, αναβάθμιση του γυμναστηρίου στο προπονητικό μας κέντρο, αγορά εξοπλισμού και διάφορα άλλα για την βελτίωση της καθημερινής λειτουργία της ομάδας.

Σύνολο ένα εκατομμύριο ευρώ μέχρι στιγμής, εκτός του φετινού προϋπολογισμού. Κύριοι, θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Χωρίς τις παλιές εκκρεμότητες και τα χρέη της προηγούμενης διοίκηση, σήμερα δεν θα είμασταν εδώ για να εξαγγέλλουμε οικονομικό διάβημα. Χωρίς όλα αυτά, ο προϋπολογισμός μας θα ήταν πολύ μεγαλύτερος και τα πράγματα για την ομάδα μας θα ήταν πολύ καλύτερα. 850 χιλιάδες που έχουν ήδη πληρωθεί και άλλα τόσα περίπου που θα προκύψουν μέχρι το τέλος της σαιζόν. 150 χιλιάδες ευρώ για το εμπάργκο μεταγραφών που αφορούν την περίπτωση Σις και αυτό από την περσινή περίοδο. 2 εκατομμύρια σχεδόν προεισπραγμένα τηλεοπτικά, με αποτέλεσμα να έχουμε εμείς μειωμένα έσοδα κάθε μήνα από τα τηλεοπτικά.

Σύνολο περισσότερο από τρία εκατομμύρια ευρώ. Θα μου πει κάποιος, όλα τα αυτά δεν τα γνωρίζατε; Ναι τα γνωρίζαμε.

Και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το Σωματείο μας, να μειώσουμε το χρέος, να λύσουμε προβλήματα, να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που πρέπει να δημιουργηθούν ώστε την επόμενη μέρα, τα επόμενα χρόνια, η όποια διοίκηση και ή ο όποιος ενδιαφερόμενος να βρουν τις σωστές και υγιείς βάσεις για να μπορεί να δημιουργηθεί εκείνη η δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, όπως ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ από εμάς ονειρεύεται.

Μέχρι στιγμής, νιώθουμε ικανοποιημένοι από το έργο που έγινε και από το Διοικητικό Συμβούλιο και από το Προσωπικό, στο οικονομικό, στο λειτουργικό και στο οργανωτικό επίπεδο. Και θα συνεχίσουμε τη καθημερινή μας προσπάθεια.

Είμαστε σήμερα εδώ, για να σας εξαγγείλουμε τρόπους με τους οποίους ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ, ο κάθε φίλος του Σωματείου μας, ο καθένας που νοιάζεται και αγαπά την ΑΕΛ, θα μπορεί να βοηθήσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Ο καθένας όσο μπορεί και όσο θέλει.

Η ΑΕΛ είναι υπόθεση όλων μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες για να έρθουν καλύτερες μέρες για την ΑΕΛ μας. Προσωπικά και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλώ τον κόσμο της ομάδας μας, να προσφέρει ο καθένας το δικό μικρό λιθαράκι για να καλύψουμε ένα μέρος από τις οφειλές που βρήκαμε μπροστά μας.

Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να βάλουμε το Σωματείο μας σε οικονομικές περιπέτειες και δεν πρόκειται να κάνουμε λάθη του παρελθόντος που θα φορτώνουν με περισσότερα χρέη το Σωματείο μας. Δεν πρόκειται να διακόψουμε συνεργασίες με ποδοσφαιριστές οι οποίες θα κάνουν οικονομική ζημιά στο Σωματείο.

Και επειδή θα ρωτήσετε είμαι σίγουρος, η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο, και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις εισηγήσεις του προπονητή μας, ο οποίος είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για το αγωνιστικό μέρος, στο πλαίσιο πάντα των οικονομικών μας δυνατότητων.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στον κόσμο της ομάδας μας, στον ΣΥΦΑΕΛ για τη μεγάλη τους στήριξη και βοήθεια προς το Σωματείο μας. Ευχαριστούμε επίσης, το Όμιλο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για τη δική τους στήριξη και μεμονωμένα πολλούς φίλους της ομάδας μας που είναι κοντά στη διοίκηση και μας στηρίζουν με διάφορους τρόπους.

Επίσης ευχαριστώ όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς τα μέλη των επιτροπών όλων των τμημάτων της ΑΕΛ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα αγκαλιάσουν και αυτές τις ενέργειες μας»

Ανδρέας Γεωργίου – Μέλος Δ.Σ και Υπεύθυνος Τμήματος Μάρκετινγκ

«Σήμερα, είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τρεις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο, την οικονομική υποστήριξη του ποδοσφαιρικού τμήματος του αγαπημένου μας σωματείου αλλά και να προσφέρουν πίσω στους αγαπημένους μας φίλους και οπαδούς.

Από την ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το Σωματείο, δηλαδή πριν από πέντε μισή μόνο μήνες, ξεκινήσαμε με το προσωπικό της ομάδας και κυρίως το τμήμα μάρκετινγκ να στήνουμε τις δράσεις που σήμερα θα σας παρουσιάσουμε.

Εδώ θέλω να αναφέρω ότι πέραν των ενεργειών στις οποίες έχουμε μέχρι τώρα προβεί όπως η εξεύρεση στρατηγικών χορηγών και υποστηρικτών, το άνοιγμα του νέου καταστήματος της ΑΕΛ στο γήπεδο Άλφα Μέγα, του εμπλουτισμού των επίσημων προϊόντων μας σε πρωτόγνωρο βαθμό για την ΑΕΛ, την διοργάνωση kids day για τους μικρούς μας φίλους, την διοργάνωση σημαντικών ενεργειών κοινωνικής ευθηνής, και αλλά, στο πλάνο μας υπήρχαν εξαρχής και οι συγκεκριμένες τρεις ενέργειες τις οποίες θα δούμε σήμερα.

Επιπλέον, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες πρωτοποριακές ενέργειες στο άμεσο μέλλον.

Για τις συγκεκριμένες ενέργειες λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι με κύριο άξονα την εμπιστοσύνη, με την οποία έχει περιβάλει ο κόσμος ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε οικονομικά το Σωματείο μας που τόσο το έχει ανάγκη αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία στην πλατιά μάζα του κόσμου μας να συμμετέχει, παίρνοντας κάτι πίσω ή και διασκεδάζοντας το.

Σαν τμήμα μάρκετινγκ, έχουμε εργαστεί από την αρχή της σεζόν πάνω σε αυτές τις πρωτοβουλίες, και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είμαστε πλέον σε θέση να σας τις παρουσιάσουμε.

Ελπίζουμε ότι ο κόσμος, θα αγκαλιάσει αυτές τις πρωτοβουλίες με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαμε εμείς δημιουργώντας τες.

Οι πρωτοβουλίες αυτές λοιπόν, είναι οι ακόλουθες:

Η κυκλοφορία κουπόνι εισφοράς αξίας 50€ με μεγάλο δώρο ένα Mercedes-Benz A Class Hatchback του 2019, ευγενής προσφορά της εταιρίας Frantzis Motors την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Η κυκλοφορία ξυστού λαχείου αξίας 2€ με την ονομασία Lucky Yellow.        Η κυκλοφορία της πιο ιστορικής φανέλας της ΑΕΛ μας, ένα πιστό αντίγραφο της πρώτης φανέλας του 1930 την οποία τίμησαν οι ιδρυτές μας και η οποία θα αποτελέσει στολίδι στο σπίτι 1930 ΑΕΛΙΣΤΩΝ που θα προλάβουν να την αποκτήσουν.

Πριν παραχωρήσω τον λόγο στην "Ραφαέλα", την λειτουργό πωλήσεων του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, η οποία θα εξηγήσει λεπτομερώς την κάθε πρωτοβουλία θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά στα γραφεία της ομάδας για την πολύ καλή δουλειά που επιτελούν. Αν και το χρονικό διάστημα στο οποίο είμαστε εδώ είναι πολύ μικρό, τα αποτελέσματα της σκληρής δουλείας τους είναι εμφανή.

Επιπλέον, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους φίλους της ΑΕΛ, ότι πέραν των συγκεκριμένων ενεργειών που παρουσιάζουμε σήμερα, μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά το σωματείο μας και με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα:

  1. Με την αγορά επίσημων προϊόντων ΑΕΛ.

Στα 2 καταστήματα μας υπάρχει πληθώρα προϊόντων, νέες χειμερινές παράλαβες και όμορφες επιλογές για Αελίστικα Χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους και συγγενείς.

  1. Με την εγγραφή τους ως μέλη στο σωματείο μας.

Τα Μέλη του Σωματείου μας έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ισότιμα στις Γενικές Συνελεύσεις, να εκφράζονται μέσω της Γενικής Συνέλευσης και να υπερψηφίζουν ή να μειοψηφούν επί θεμάτων που τίθενται προς ψήφιση.

  1. Με την αγορά εισιτηρίου και την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ραφαέλα Στυλιανού – Λειτουργός Τμήματος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων

Κουπόνι εισφοράς

«Ένας τυχερός θα κερδίσει το πολυτελές Mercedes A Class του 2019, ευγενής χορηγία της εταιρίας Frantzis Motors την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά αυτή. Με το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης θα μπορείτε να αγοράσετε τον λαχνό σας αξίας 50 ευρώ είτε:

-          Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας

-          Στα AEL OFFICIAL SHOPS, στο γήπεδο και στην Αγίας Ζώνης

-          Σε όλα τα περίπτερα MMS (τις επόμενες μέρες) τα οποία και ευχαριστούμε θερμά

-          Στα VIP BOXES

-          Στα ταμεία του γηπέδου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Η κλήρωση θα γίνει πριν από το Πάσχα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας.

Να τονίσουμε ότι η κλήρωση θα γίνει ζωντανά μπροστά στον κόσμο της ΑΕΛ παρουσία της εταιρείας Frantzis Motors, και μάλιστα την ίδια μέρα ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητο το οποίο θα βρίσκεται στο γήπεδο!

Η δεύτερη μας ενέργεια είναι Το LUCKY YELLOW

Το ξυστό της ομάδας μας, το οποίο θα διατίθεται στα 2 ευρώ. Στην πρώτη παρτίδα που θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη Ιανουαρίου θα μπορείτε να κερδίσετε πλούσια δώρα, μεταξύ άλλων:

-          Αεροπορικά εισιτήρια, μια προσφορά της TOP KINISIS Την οποία ευχαριστούμε θερμά.

-          Ρολόγια χειρός από τον νέο μας χορηγό την εταιρεία Zacharias Jewellery

-          Tablets

-          Προϊόντα της ΑΕΛ

-          Εισιτήρια αγώνων στα VIP SUITES και VIP BOXES και πολλά άλλα

 

Το Lucky Yellow θα διατίθεται:

-          Στα AEL OFFICIAL SHOPS, στο γήπεδο και στην Αγίας Ζώνης

-          Σε όλα τα περίπτερα MMS

-          Στα VIP BOXES

-          Στα ταμεία του γηπέδου σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα βγει και σχετική ανακοίνωση.

Η τρίτη και πολύ σημαντική ενέργεια για εμάς αφού έχει συναισθηματική αξία, είναι η κυκλοφορία της πιο ιστορικής φανέλας της ΑΕΛ.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη φανέλα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Θα διαθέσουμε 1930 κομμάτια τα οποία είναι πιστά αντίγραφα της - στον βαθμό του επιτρεπτού-

Όλες οι φανέλες θα είναι αριθμημένες και θα υπάρχει η δυνατότητα για παραχώρηση συγκεκριμένου αριθμού, δηλαδή κατά την αγορά της φανέλας θα μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό που επιθυμείτε.

Να διευκρινίσουμε ότι η κάθε φανέλα θα διατίθεται μόνο μια φορά, και θα πωλείται σε συλλεκτική συσκευασία στο ελκυστικό ποσό των 70 ευρώ.

Θα διατίθεται:

-          Στα AEL OFFICIAL SHOPS

-          Και ηλεκτρονικά

Η φανέλα θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη Φεβρουαρίου και σε μεταγενέστερο στάδιο θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Να πούμε ότι μαζί μας είναι αντιπροσωπία του ΣΥΦΑΕΛ και τους ευχαριστήσουμε. Έχει αποφασισθεί από το τμήμα Μάρκετινγκ να δοθεί η ιστορική φανέλα με τον αριθμό 3 στον ΣΥΦΑΕΛ.

Επίσης, μαζί μας είναι αντιπροσωπία από τον Όμιλο Παλαίμαχων οι Παύλος Σάββα, Γιώργος Αναστασίου και Μίκης Μιχαήλ τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας στηρίζουν για ακόμα μια φορά. Απόφαση μας είναι όπως δοθεί στον όμιλο η πρώτη ιστορική φανέλα.

Όπως είπα και στην αρχή, τους τελευταίους 6 μήνες δουλεύουμε για όλες τις δράσεις που έχετε δει μέχρι σήμερα. Για να μπορούν οι ενέργειες αυτές να στεφθούν με επιτυχία θα πρέπει ο μεγάλος κόσμος της ΑΕΛ μας να μας στηρίξει».

Δημήτρης Φραντζής – Executive Director Frantzis Motors

«Καλημέρα σε όλους,

O όμιλος εταιριών Φραντζή, αλλά και πιο συγκεκριμένα σαν οικογένεια νιώθουμε την υποχρέωση και την ανάγκη να συνεισφέρουμε και εμείς όπως μπορούμε στις προσπάθειες της εκάστοτε διοίκησης για μια δυνατή και επιτυχημένη ΑΕΛ.

Γιορτάζοντας φέτος τα 40 χρόνια του ομίλου εταιριών Φραντζή θέλαμε να στηρίξουμε ακόμα πιο έμπρακτα την ομάδα και για αυτό προχωρήσαμε στην χορηγία ενός μεταχειρισμένου Mercedes-Benz A-CLASS του 2019 το οποίο ένας τυχερός μπορεί να κερδίσει αγοράζοντας τους λαχνούς στήριξης της ΑΕΛ μας.

Θέλοντας να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο της ΑΕΛ, αποφασίσαμε πως ο κάθε λαχνός θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50 ευρώ για επισκευές στο Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz G. Frantzis Motorservices αλλά και ως εκπτωτικό κουπόνι αξίας 500 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου από την εταιρία G. Frantzis Motors.

Κλείνοντας, είναι με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που προχωρούμε σε αυτή την χορηγία στη αγαπημένη μας ΑΕΛ και ελπίζουμε να αγκαλιαστεί αυτή η πρωτοβουλία από όλους.

Καλή επιτυχία σε όσους στηρίξουν τη προσπάθεια και Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση