ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: H χαμένη ταυτότητα και η επιπολαιότητα Τόρες

Δεν φτάνει που δεν… βλέπεται ο Ισπανός φέτος προέβη και σε αυτήν την αψυχολόγητη ενέργεια και προκάλεσε τον εκνευρισμό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Λίγο-πολύ, η εμφάνιση και η εικόνα της ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα για τη β’ φάση του θεσμού, διαμορφώνεται μέσα από τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη.

Αυτό για το οποίο μπορεί κάποιος να μιλήσει με θετική άποψη, είναι το πάθος που παρουσίασαν οι γαλαζοκίτρινοι, εξ ου και το γεγονός ότι συγχάρηκε τους παίκτες του για την προσπάθεια ο Ελλαδίτης τεχνικός. Ακόμη και αυτό όμως, το πάθος, χάθηκε μετά από την αποβολή του Μανουέλ Τόρες στο 53’. Γιατί; Επειδή απέναντι σε αυτόν τον Απόλλωνα, τον φετινό, το αριθμητικό μειονέκτημα μόνο ζημιά μπορεί να επιφέρει.

Όπως μπορεί να στοιχίσει και οποιαδήποτε επιπολαιότητα. Και αναφερόμαστε ασφαλώς στον Τόρες, ο οποίος όχι μόνο έκανε σκληρό μαρκάρισμα που δικαιολογημένα οδήγησε στην αποβολή του (αν δεν υπήρχε VAR, θα έμενε με την κίτρινη που υπέδειξε αρχικά ο Νικόλας Νεοκλέους), αλλά παραλίγο να τραυματίσει πολύ σοβαρά τον Αμίν Χαμάς.

Δεν φτάνει που δεν… βλέπεται ο Ισπανός εξτρέμ φέτος (πέρσι ήταν από τους διακριθέντες στην ΑΕΛ), προέβη και σε αυτήν την αψυχολόγητη ενέργεια και προκάλεσε τον εκνευρισμό του κόσμου, με αρκετούς να απαιτούν να του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο και άλλους να καλούν τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους να τον διώξει.

Χαρακτηριστική και η δήλωση του Παντελίδη, όταν κλήθηκε να απαντήσει τι θα άλλαζε προκειμένου να αποφευχθεί η ήττα. «Τι θα άλλαζα; Θα άλλαζα τον Τόρες στο ημίχρονο για να μην αποβληθεί. Στο ημίχρονο ζήτησα από τα παιδιά να μείνουν ήρεμα. Είπα δεν θέλω να χάσει κανείς το μυαλό του και να μείνουμε λιγότεροι», είπε. Και να που ο Τόρες το ‘χασε το μυαλό του, αν και σε όλη τη φετινή σεζόν τα ‘χει χαμένα.

Συμπερασματικά, η ΑΕΛ στην παρούσα φάση, αδυνατεί να πιστέψει κάποιος ότι προλαβαίνει να σώσει οτιδήποτε από την τρέχουσα σεζόν, παρά μόνο με θαύμα. Και θαύματα, αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι, συμβαίνουν από σπάνια έως καθόλου στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ούτε συμφωνεί κανείς πως έχει δρόμο να διανύσει. Πολύ απλά… δεν προλαβαίνει κανένα τρένο, ενώ στο παιχνίδι κυπέλλου που απομένει, μόνο με τύχη, συγκυρίες και εάν ο Απόλλωνας είναι αγνώριστος θα έχει ελπίδες η ΑΕΛ. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση