ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Η αγωνία στα ύψη

Μια άκρως καθοριστική εβδομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια άκρως καθοριστική εβδομάδα μπήκε για την ΑΕΛ, αφού μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να υποβάλουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι, ενόψει της εκλογικής γενικής συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη στις 24 Απριλίου.

Γίνονται πολλές επαφές και διεργασίες στα παρασκήνια, ώστε να προκύψει ένας δυνατός συνδυασμός ο οποίος θα αναλάβει να… οδηγήσει το Σωματείο, αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Έχοντας ως δεδομένο την οριστική αποχώρηση του Νίκου Χριστοδουλίδη, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα βγει μπροστά για να ηγηθεί του Δ.Σ. του Σωματείου. Αν αυτές οι επαφές που γίνονται καρποφορήσουν, θα το μάθουμε πολύ σύντομα, αφού πλησιάζει η προθεσμία της Τετάρτης.

Ένα άλλο κομμάτι το οποίο ενδιαφέρει, είναι το τι γίνεται με τους υποψήφιους επενδυτές. Επίσημα λέγεται ότι δεν έχουν ναυαγήσει οι επαφές με την ευρωπαϊκή εταιρεία που ενδιαφέρεται για να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά αντίθετα συνεχίζονται, και το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τις επαφές μαζί τους. Όταν και εφόσον προκύψει νέο Δ.Σ., τότε θα έχει την… ευθύνη να συνεχίσει τις επαφές ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία ή όχι.

Η αγωνία του κόσμου βρίσκεται στα ύψη, αφού θέλει να δει την ομάδα του να μπαίνει σε μια νέα εποχή, μακριά από την μιζέρια και τις δυσκολίες στο οικονομικό. Είτε με επενδυτές, είτε χωρίς, θέλουν να βρεθούν οι λύσεις για να μπορέσει η ΑΕΛ να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες τόσο αγωνιστικά όσο και στο οικονομικό κομμάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση