ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Η μεγάλη πρόκληση του Χρήστου

Δύσκολο το καλοκαίρι για τον Κύπριο τεχνικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά στην ΑΕΛ. Μετά την μεγάλη αλλαγή, και την επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Σωματείο μετά από 15 χρόνια, κατά τη διάρκεια της βδομάδας έγιναν αρκετές επαφές από τους ιθύνοντες για να στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό για να μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Μετά τις προσλήψεις και τη στελέχωση του τμήματος, ξεκινά πλέον ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο Χρήστος Χαραλάμπους ο οποίος παραμένει στο τιμόνι, ήδη δουλεύει πυρετωδώς για να εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους που θα βοηθήσουν την ΑΕΛ να ανέβει επίπεδο.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Να φτιάξει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα αφήσει πίσω της τις τελευταίες δύο σεζόν. Αναλαμβάνει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής που θα κάνει προγραμματισμό, και στόχος του είναι να κάνει σωστές επιλογές. Θα κινηθεί προσεχτικά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φέρει στην ομάδα παίκτες που δεν θα βοηθήσουν, κάτι που έγινε πέρσι από τον Ζόρζε Σίλας.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι θα είναι μια μεταβατική χρονιά η φετινή για τους γαλαζοκίτρινους, και από την πλευρά του θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει όσο κανείς το οικοδόμημα της ΑΕΛ, και θέλει να δικαιώσει αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν την ευκαιρία να χτίσει από την αρχή την ποδοσφαιρική ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Εκκρεμεί η επισημοποίηση της απόκτησης των Χέντι και Σέρνιτς, που αναμένεται να δώσουν ακόμη περισσότερη δυναμική στους ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ