ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: «Καίει» το θέμα των συμβολαίων

Ψηλά στην ατζέντα του Σωματείου τα συμβόλαια που εκκρεμούν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος πέρασε στο Σωματείο, και ήδη οι ιθύνοντες έπιασαν δουλειά, αφού υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν, ώστε να προχωρήσει ο προγραμματισμός και να δυναμώσει η ΑΕΛ.

Ένα από τα πιο μεγάλα θέματα που καλούνται να διαχειριστούν από το Σωματείο, αφορά τα συμβόλαια, είτε αυτά που έληξαν, είτε αυτά που ισχύουν αλλά θα πρέπει να… αποχωρήσουν αφού δεν ικανοποίησαν. Ακόμη και για παίκτες που θεωρούνται σίγουροι για παραμονή, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει αν τους ζητηθεί να μειώσουν τις απολαβές τους.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο όσο αφορά τις αποχωρήσεις αφού πολλοί είναι αυτοί που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ήδη στην πόρτα εξόδου. Ο Χρήστος Χαραλάμπους θα αποφασίσει ποιοι δεν… του κάνουν, και από εκεί και πέρα θα πρέπει το Σωματείο να μπει σε συζητήσεις μαζί τους για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Είναι ευρέως παραδεκτό, ότι στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ΑΕΛ στελεχώθηκε με παίκτες που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν, στην πλειονότητα τους τουλάχιστον, κάτι που αντικατοπτρίζεται και από την βαθμολογική θέση της ομάδας. Σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι αποζημιώσεις που θα πρέπει να δώσουν οι γαλαζοκίτρινοι για να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο κεφάλαιο είναι και τα συμβόλαια παικτών που έχουν λήξει. Παίκτες όπως οι Νταβόρ, Τεϊσέιρα, Παντελή, Ντέγοεστ, Μπιλοβάρ που πρόσφεραν στην ομάδα, πλέον είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν και αν θέλει να τους κρατήσει η ΑΕΛ θα πρέπει να… κάνει γρήγορα τις κινήσεις της.

Για κάποιους άλλους, όπως οι Μιλιντσεάνου και Μιραλάς που επίσης έμειναν ελεύθεροι από την 1η Ιουνίου, δεν θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν αφού δεν ικανοποίησαν με τη συνολική τους απόδοση. Ειδικά ο Βέλγος, ήταν περισσότερο καιρό τραυματίας παρά διαθέσιμος για τους προπονητές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση