ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Κι όμως είναι ακόμα εδώ

Ήταν έτοιμος να βάλει το λιθαράκι του, είτε ξεκίνησε τη χρονιά βασικός είτε όχι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εντός των συνόρων, η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε όπως η πρώτη του στη Λεμεσό ή οι δύο προηγούμενες. Η θέση του στην εντεκάδα δεν ήταν πια εγγυημένη άνευ ανταγωνισμού. Τουναντίον, ο ίδιος ήταν πια αυτός που έπρεπε να περιμένει κι όταν με το καλό ερχόταν η σειρά του, να μοχθήσει για να τη διατηρήσει.

Ε όπως έπαιξε στο ματς με την Ανόρθωση, ο Βοζίνια έδειξε πεισμωμένος να το κάνει. Οι φάσεις που χρειάστηκε να καθαρίσει ξεκίνησαν από το 8’, κράτησαν μέχρι το 93’ και παρά την πίεση που άσκησε ο αντίπαλος, τα σουτ και τις κεφαλιές που έστειλε προς την εστία του με Ρισβάνη (δις) και Ντέλετιτς, όρθωσε ανάστημα σε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε περιπτώσεις κι έβαλε τη χερούκλα του για να μη χαθεί βαθμός.

Όπως είχε ξεκινήσει τη χρονιά ο Κεραυνός, αν δεν ερχόταν η αποβολή του στο ντέρμπι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα ερχόταν η σειρά του Καποβερντινού. Ούτε βεβαίως μπορούσε να προβλέψει πώς θα αντιδρούσε και θα αντεπεξερχόταν όταν, συγκυριακά, χρειάστηκε να μπει να παίξει νωρίτερα του προγραμματισμένου.

Γιατί δεν ήταν μόνο ότι έχασε τη θέση του από ένα 22χρονο παιδί που μέχρι πρότινος ήταν τρίτο στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων. Είναι κι η δαμόκλειος σπάθη της αμφισβήτησης που κρέμεται πάνω από το κεφάλι του κι από το περσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα τον στοιχειώνει επί μονίμου βάσεως, διαγράφοντας στο μυαλό των περισσοτέρων όσα είχε κάνει τις 30τόσες αγωνιστικές που είχαν προηγηθεί στην (κορυφαία για τον ίδιο από τότε που ήρθε στην ομάδα) σεζόν.

Παρά την αλλαγή του στάτους του και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, ωστόσο, ο Βοζίνια έδειξε πως είναι ακόμα εδώ, σωματικά και -κυρίως- πνευματικά έτοιμος και πρόθυμος να βάλει το λιθαράκι του για να γίνουν πράξη οι φετινές φιλοδοξίες της ΑΕΛ, είτε λογίζεται βασικός είτε όχι. Και για τουλάχιστον τρεις από τους βαθμούς που μπήκαν στο σακούλι έχει ήδη μερτικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η πιο μεγάλη ώρα

ΑΕΛ: Η πιο μεγάλη ώρα

Άλλη μια απόπειρα να σταματήσει τον κατήφορο, αυτή τη φορά κόντρα στην Ομόνοια
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Ντούσαν… μείνε

ΑΕΛ: Ντούσαν… μείνε

Κάποιος με τα δικά του εχέγγυα είναι πολύ πιο πιθανό να βγάλει την ομάδα από την κρίση σε σχέση με τον κάθε εν δυνάμει σωτήρα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Ψυχραιμία

ΑΕΛ: Ψυχραιμία

Ο θόρυβος για τη διαιτησία πρέπει να μείνει εκτός αποδυτηρίων
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ