ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Κίνητρα, δίψα και φιλοδοξίες

Τα χαρακτηριστικά των περισσότερων ποδοσφαιριστών που έφερε στην ομάδα ο Ζόρζε Σίλας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Βουλγαρία ενώ σήμερα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες. Στις 10:00 θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίτοσα Μπίτριτσα και στις 18:00 κόντρα στη Σεπτέμβρη Σόφιας.

Η Λεμεσιανή ομάδα ανάρτησε χθες δηλώσεις του Ζόρζε Σίλας με τον προπονητή της ομάδας να απαντά σε ερωτήσεις του Πλουτή Αβραάμ που αφορούν την προετοιμασία, τον προγραμματισμό και το πρωτάθλημα.

Από τα λεγόμενα του Πορτογάλου τεχνικού κάποιος μπορεί να κρατήσει τη δήλωση του ότι τα βιογραφικά δεν σημαίνουν κάτι για αυτόν. Αντίθετα όπως ανέφερε το πιο σημαντικό πράγμα για τον ίδιο είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν τα κίνητρα να αγωνιστούν και να ανελιχθούν αναπτύσσοντας περισσότερο το βιογραφικό τους.

Μπορεί στη Λεμεσιανή ομάδα να ήρθαν ποδοσφαιριστές τύπου Μιραλάς και Κατσανίκλιτς, οι οποίοι κουβαλούν πλούσιες εμπειρίες και αδιαμφισβήτητα ένα πολύ βαρύ βιογραφικό, αλλά έγιναν και κινήσεις με βάσει το σκεπτικό του Σίλας όπως ο ίδιος το επεξηγεί με τις χθεσινές του δηλώσεις.

Παίκτες όπως οι Κοντινέλα (19), Σιλβέστρος (24), Κάσα (24), Λουκά (21), Πάβλοβιτς (20) και Τζάλμα Σίλβα (27) είναι σε ηλικίες που έχουν μεγάλα κίνητρα και φιλοδοξίες. Σε αυτούς μπορούν να προστεθούν και οι Μπάστο (28), Μακρής (26) και Τσιμπόλα (27). Πρόκειται για εννιά ποδοσφαιριστές που έχουν να αποδείξουν αρκετά πράγματα και μέσω της ομάδας να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

Αυτό ήταν το πλάνο του Ζόρζε Σίλας, να χτιστεί δηλαδή μια ομάδα πάνω σε φιλόδοξους και ορεξάτους παίκτες. Μαζί με ορισμένες πινελιές εμπειρίας και ποιότητας (Μιραλάς, Κατσανίκλιτς και Μούριελ), ο Πορτογάλος προπονητής είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα αρκετά δυνατό σύνολο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση