ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: «Λέοντες» σε κρίση

Ζητείται γιατρειά με την ομάδα να ψάχνει το χαμένο της εαυτό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ακόμη ένα κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΛ, η οποία για τέταρτο σερί παιχνίδι μένει μακριά απ’ τις νίκες και για τρίτο σερί αγνοεί το τέρμα. Η «λευκή ισοπαλία» στο Μακάρειο κόντρα σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής (όπως εκ των πραγμάτων είναι η Δόξα), αλλά και με την επιεικώς μέτρια εικόνα που έβγαλε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, μεγαλώνει τα «σύννεφα» και τον προβληματισμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα παρουσίασε αρκετές αδυναμίες, ιδίως στη δημιουργία φάσεων. Οι έξι τελικές, ασφαλώς και είναι χαμηλός αριθμός, ενώ από αυτές καθαρές ευκαιρίες για επίτευξη τέρματος ήταν δεν ήταν 2-3. Έλειψε απ’ την ομάδα η φρεσκάδα, οι σωστές κινήσεις και η καλή τελική πάσα.

Απ’ την άλλη, αμυντικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, καθώς η Δόξα είχε επίσης τις δικές τις στιγμές και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα. Πέραν απ’ το δοκάρι, το οποίο είχε και δόση τύχης, η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε απ’ τον Σασί, ο οποίος βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Γενικότερα, η ΑΕΛ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία «άφησε» δυο βαθμούς στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναπτυσσόταν μια φημολογία πως τυχών αποτυχία σήμερα θα έφερνε την παραίτηση του Ντούσαν Κέρκεζ, κάτι που τελικά δεν έγινε στην πράξη με τον ίδιο να παραδέχεται πως η ομάδα του δεν έπαιξε όσο καλά θα έπρεπε...

Στις δηλώσεις του στάθηκε στην ψυχολογία, ενώ τόνισε ότι «πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα και θα έρθουν τα αποτελέσματα». Μια ατάκα η οποία πρέπει να ηχήσει στα αυτιά των παικτών του, του ιδίου, αλλά και σε όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Είναι δεδομένο ότι οι «Γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έχουν μπει σε μια μεγάλη κρίση με τον στόχο όλων στην ομάδα, απ’ τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, τον προπονητή και τη διοίκηση να είναι ένας… Η ΑΕΛ πρέπει να βρει το χαμένο της εαυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Το μεταγραφικό πλάνο και πως επηρεάζει η διαφαινόμενη φυγή Σάντος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
Σημαντικό από κάθε άποψης το λεμεσιανό ντέρμπι στο «Στάδιο Αλφαμέγα»
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ