ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Μισόκλειστη η πόρτα

Τα δεδομένα με τον Έουλερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών τις επόμενες μέρες προανήγγειλε ο Πλουτής Αβραάμ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 το πρωί της Τρίτης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στο θέμα του Έουλερ, σημειώνοντας ότι δεν βρέθηκε η χρυσή στις διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, απέφυγε να κλείσει οριστικά το θέμα καθώς σε μια μεταγραφική περίοδο πάντα υπάρχουν ανατροπές.

Ανέφερε επίσης ότι η ΑΕΛ βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας: «Εκφράσαμε στον ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον να παραμείνει στην ομάδα. Σίλας και Μπεμπέ συζήτησαν μαζί του για την παραμονή του. Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις. Τα δεδομένα που βάλαμε στο τραπέζι εμείς δεν υφίστανται πλέον. Για τη θέση αυτή εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις. Δεν μπορώ να κλείσω εντελώς την περίπτωση αυτή. Κρατάμε το θέμα ανοιχτό», ήταν η τοποθέτηση του κ. Αβραάμ για τον Έουλερ.

Στην ΑΕΛ θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι, έτσι ώστε η ομάδα να βγει αισθητά ενισχυμένη από τις προσθήκες για να μπορέσει να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση