ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Μόνο ομάδα δεν θυμίζει

Η εικόνα της ομάδας, δεν συνάδει καθόλου με τα… λόγια που άκουγαν όλο το καλοκαίρι οι ΑΕΛίστες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο κατήφορος συνεχίζεται για την ΑΕΛ που κατέγραψε το βράδυ της Παρασκευής την τρίτη της ήττα σε τέσσερα παιχνίδια, και σκόρπισε εκ νέου απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου που για ακόμη μια φορά ήταν εκεί και προσπάθησε να σπρώξει προς τη νίκη τους παίκτες του Μάριου Ζαχαρίου.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζεται μια αδούλευτη ομάδα, χωρίς πλάνο και με εμφανώς πολύ άσχημη ψυχολογία. Μπορεί να γίνεται προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως και πάλι, η ΑΕΛ δείχνει ανήμπορη να επιβληθεί σε οποιοδήποτε αντίπαλο, ενώ όπως φάνηκε για ακόμη ένα παιχνίδι, δυσκολεύεται απίστευτα να βάλει τη μπάλα στα δίκτυα.

Η εικόνα της ομάδας, δεν συνάδει καθόλου με τα… λόγια που άκουγαν όλο το καλοκαίρι οι ΑΕΛίστες. Άκουγαν για μια νέα εποχή, για μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη και τίτλους, και αντί αυτού, βλέπουν ένα σύνολο που μόνο ομάδα δεν θυμίζει και που δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι.

Τη δεδομένη στιγμή, δυσκολεύεται να κάνει ακόμη και τα βασικά, ενώ πλέον είναι ολοφάνερο ότι οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν καθόλου καλή φυσική κατάσταση, γι’ αυτό και οι συνεχόμενοι και πολλοί τραυματισμοί κάθε εβδομάδα.

Έγιναν πολλά λάθη στον προγραμματισμό όμως πλέον αυτό που προέχει για την ΑΕΛ είναι να έρθει άμεσα ο νέος προπονητής μπας και μπορέσει να δώσει ψυχολογία στους παίκτες και να σουλουπώσει ότι μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι. Όσο δεν έρχεται ο αντικαταστάτης του Σίλας, η ομάδα κινδυνεύει να βγει από πολύ νωρίς εκτός στόχων.

Αν δεν αλλάξει δραματικά και άμεσα η κατάσταση, τα πράγματα μόνο πιο δύσκολα θα γίνονται, αφού όλες οι υπόλοιπες ομάδες δείχνουν πολύ πιο έτοιμες από την ΑΕΛ που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν.

Εύη Χριστοδούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση