ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Μπάστο συν ένας

Εβδομάδα ανακοινώσεων για τη Λεμεσιανή ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εβδομάδα ανακοινώσεων μπαίνει για την ΑΕΛ με τον προγραμματισμό να βρίσκεται εδώ και μέρες σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της λεμεσιανής ομάδας, Πλουτής Αβραάμ, υπάρχουν τουλάχιστον δύο υπογεγραμμένα συμβόλαια και ως εκ τούτου απομένει το τυπικό κομμάτι.

Όπως όλα δείχνουν, η πρώτη μεταγραφή θα αφορά τον Ούγκο Μπάστο στον οποίο, όπως σας αποκάλυψε η ιστοσελίδας μας, κατατέθηκε επίσημη πρόταση από την ομάδα του Χόρχε Σίλας. Ο Πορτογάλος φαίνεται να είπε το «ναι» και κατηφορίζει στο νησί μας για λογαριασμό της Λεμεσιανής ομάδας ούτως ώστε να αποτελέσει βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Τα διαδικαστικά απομένουν και για την ολοκλήρωση άλλης μιας μεταγραφής που αφορά ποδοσφαιριστή που αξιολογήθηκε θετικά από τους Μπεμπέ και Σίλας το προηγούμενο διάστημα.

Η ΑΕΛ ξεκινά την προετοιμασία της στις 18 Ιουλίου και υπάρχει η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας ότι θα κλείσουν σε μεγάλο βαθμό οι εκκρεμότητες στο ρόστερ. Χρόνος υπάρχει αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν επαναπαύονται και «τρέχουν» το κεφάλαιο του προγραμματισμού ούτως ώστε οι εκλεκτοί να είναι στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα.

Παράλληλα, ανοικτό παραμένει και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων στο οποίο επίσης αναμένονται εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση