ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: «Μυρίζει» εξτρέμ

Χρειάζεται σημαντική ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και έχει ήδη εντοπίσει τον στόχο της

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για να μπορέσει να κοντράρει τις ομάδες που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν κάποιο από τα (κατά ένα λιγότερα σε σχέση με φέτος) ευρωπαϊκά εισιτήρια, πόσο μάλλον έναν τίτλο, η ΑΕΛ υποχρεούται να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της λίγο-πολύ σε όλες τις γραμμές.

Βάσει των όσων είδαμε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο σε άμυνα (τόσο στα στόπερ όσο και αριστερά), κέντρο (κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας) και επίθεση… αν όχι τόσο στην κορυφή ελέω Τσέποβιτς, τότε σίγουρα στα φτερά.

Ο μοναδικός εξτρέμ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων συνεισφέροντας σε βάθος χρόνου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο Έουλερ, γι’ αυτό άλλωστε και ξανάνοιξε κύκλος επαφών μεταξύ τους, ώστε να συζητηθούν οι όροι ενός νέου συμβολαίου. Απ’ εκεί και πέρα, Τόρρες και Ρομάριο δεν είχαν παρά ελάχιστες σποραδικές εκλάμψεις κι ο Ανδρέου δεν πήρε ευκαιρίες σε συνεχόμενα ματς ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να δείξει σε ποιο βαθμό μπορεί να βασιστεί πάνω του η ομάδα. Οι δε Άντονι και Πελέ ήταν από τον Γενάρη περασμένοι-ξεχασμένοι.

Παρακολουθώντας τα περσινά παιχνίδια της ΑΕΛ ως μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης του υφιστάμενου ρόστερ, δεν μοιάζει δα και τόσο πιθανό η άποψη που έχει σχηματίσει ο Σίλας να διαφέρει και πολύ από τα παραπάνω. Έτσι, με κριτήριο την περσινή παρουσία των προαναφερθέντων μοιάζει επιβεβλημένη η ανάγκη για ενίσχυση με τουλάχιστον δύο ακραίους επιθετικούς που, πλαισιωμένοι (καλώς εχόντων των διαπραγματεύσεων) από τον κατ’ ευχήν υγιή Βραζιλιάνο και το 19χρονο βλαστάρι, θα καλύψουν τον Σίλας και τα «θέλω» της ομάδας του τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά στις θέσεις των εξτρέμ.

Τον ένα τον έχει ήδη εντοπίσει και κινείται για την απόκτησή του. Προκειμένου να τον δελεάσει, μάλιστα, του έχει προσφέρει συμβόλαιο με σεβαστές απολαβές τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων της ομάδας.

Εντός των ημερών αναμένονται οριστικές εξελίξεις τόσο για το συγκεκριμένο όσο και για τα υπόλοιπα θέματα που τρέχουν, είτε αφορούν μεταγραφές είτε αποδεσμεύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση