ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ο τεχνικός διευθυντής και οι δύο τελευταίες αγγαρείες

Εντός της εβδομάδας καταλήγει σε Τ.Δ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

 Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ. Η νέα διοίκηση της ομάδας, θέλει να κλείσει το ζήτημα μέσα στην εβδομάδα, ώστε να μπορέσει να αρχίσει να μπαίνει σε λειτουργία ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ο Παναγιώτης Γιάννου συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, και το ζήτημα είναι να καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθέρα του από την ΑΕΚ για να μπορέσει να μετακομίσει στους γαλαζοκίτρινους, κάτι που αναμένεται να καταφέρει να κάνει. Στην ομάδα όμως θέλουν να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση, γι’ αυτό έχουν στα υπόψιν τους κι άλλη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση αν κάτι πάει στραβά με την περίπτωση Γιάννου.

Η σεζόν για την ΑΕΛ ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή. Απομένουν δύο παιχνίδια για τη Λεμεσιανή ομάδα, ένα σήμερα απέναντι στον Εθνικό Άχνας, και την Παρασκευή, 10 Μαΐου απέναντι στην Καρμιώτισσα. Στην ομάδα περιμένουν πως και πως να… τελειώσουν οι αγγαρείες για να μπορέσουν να πιάσουν δουλειά για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Από τη στιγμή που θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, στην ΑΕΛ δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο γι’ αυτό και θέλουν να κλείσει σύντομα το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ο εκλεκτός, θα έχει πολλές αποφάσεις να πάρει, και με το που αναλάβει θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά τόσο το μέλλον του Αλέξη Γαρπόζη όσο και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση