ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Οι αδυναμίες δεν κρύβονται

Είναι φανερό ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις

Της Έυης Χριστοδούλου

Η ΑΕΛ γνώρισε άλλη μια ήττα και πλέον ο στόχος της εξάδας απομακρύνεται περισσότερο, αν και στην ομάδα θα το παλέψουν μέχρι τέλους όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.

Η αλήθεια είναι ότι για να μπορέσουν οι γαλαζοκίτρινοι να πετύχουν αυτό το στόχο θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά, αφού οι αδυναμίες που υπάρχουν στο ρόστερ, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κρυφτούν αφού υπάρχουν σε όλες τις γραμμές.

Αμυντικά δεν γίνονται εύκολα λάθη που καταλήγουν σε γκολ, στο κέντρο απουσιάζει η δυνατότητα να συνδέσει τις γραμμές μεταξύ τους, ενώ επιθετικά η ΑΕΛ όχι μόνο σκοράρει με το σταγονόμετρο, αλλά δυσκολεύεται να κάνει και φάσεις σε κάποια παιχνίδια. Όλα αυτά, είναι στοιχεία που προβληματίζουν τον προπονητή της ομάδας. Ξέρει και ο ίδιος πως αν δεν βρεθεί ο τρόπος να… βελτιωθούν κάποιες αδυναμίες, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ο Τόνι Κόσκελα προσπαθεί να βρει τις λύσεις μέσα από το ρόστερ του όμως είναι φανερό ότι στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, ακόμη κι αν παίρνουν ευκαιρίες από τον προπονητή τους.

Ο Φινλανδός τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο που θα γίνουν προσπάθειες ενίσχυσης, ψάχνει να βρει τις λύσεις μέσα από το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεση του. Ήδη σκέφτεται τις κινήσεις που θα κάνει για να βελτιώσει το ρόστερ, όμως όλα θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό, αφού στην ΑΕΛ περιμένουν νέο… βραχνά που αφορά τον Αμαντού Σις, που βρισκόταν πέρσι στην ομάδα, και θα πρέπει να διευθετηθεί για να μπορέσει να κάνει κινήσεις στο μεταγραφικό παράθυρο που έρχεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Η ΑΕΛ με καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Γαρποζη κέρδισε με 3-1 τη Νέα Σαλαμίνα πανηγυριζοντας για πρώτη φορά μέσα στο νέο ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ