ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Οι «ρωγμές» στο ρετιρέ

Κρίσιμες ώρες στη Λεμεσιανή ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η ΑΕΛ στη φετινή σεζόν. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι που νοσεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα χαμηλά, υπάρχει και το μεγάλο θέμα με την ανανέωση της σύμβασης μεταξύ Σωματείου και Εταιρείας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Σωματείο απέστειλε επιστολή στον Ανδρέα Σοφοκλέους, με την οποία τον ενημέρωσε ότι δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση με τους υπάρχοντες όρους. Έτσι για να προκύψει συμφωνία θα πρέπει οι δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι συζητήσεων και να τα βρουν με νέους όρους.

Από εκεί και πέρα, είναι και η ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Το πιο ζωντανό κύτταρο του οργανισμού που λέγεται ΑΕΛ, ξεκαθάρισε τη θέση του. Μια θέση η οποία είναι ότι ο «Σόφο» και η τωρινή διοίκηση θα πρέπει να αποχωρήσει οριστικά από το τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, ωστόσο ο κύκλος του έχει πλέον κλείσει.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι στη φετινή σεζόν, η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του μεγαλομέτοχου της εταιρείας, είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Οι «ρωγμές» πλέον στο ρετιρέ έχουν κάνει την εμφάνιση τους καθώς τα τελευταία χρόνια, αυξάνονταν σταδιακά οι «φωνές» προς το πρόσωπο του, ωστόσο πλέον, η μεγαλύτερη αν όχι όλη η μάζα του κόσμου της ΑΕΛ, θεωρεί ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή για την αλλαγή.

Η κακή περσινή χρονιά, το κακό φετινό ξεκίνημα, ο μη επαγγελματικός τρόπος λειτουργίας της ομάδας και άλλα πολλά γεγονότα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΛ θα πρέπει να αλλάξει σελίδα, ώστε να μπορέσει να βρει τα πόδια της και να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες. Το ποδόσφαιρο προχωρά όμως οι γαλαζοκίτρινοι δείχνουν να έχουν μείνει στάσιμοι τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε να φαινόταν ότι τα πράγματα θα άλλαζαν στην ομάδα, ωστόσο για ακόμη μια χρονιά, επικρατεί η ίδια κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Ανδρέα Σοφοκλέους. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύει ο ίδιος, τόσο για την επιστολή του Σωματείου, όσο και για την επιθυμία του κόσμου της ομάδας, να μπει σε μια νέα εποχή πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση